Nicolae Giugea (PNL) – Daea trebuie sa raspunda penal pentru distrugerea zootehniei romanesti si subminarea economiei nationale!

0
364

Nicolae Giugea (PNL) – Daea trebuie sa raspunda penal pentru distrugerea zootehniei romanesti si subminarea economiei nationale! 1Deputatul PNL Nicolae Giugea ataca extrem de dur incompetenta ministrului agriculturii si considera ca demiterea lui Petre Daea ar fi un gest nesemnificativ fata de dezastrul provocat de acesta intregii nationale:
”Petre Daea trebuie sa raspunda penal pentru dezastrul pe care l-a provocat in economia romanesca!

Daca Ministrul agriculturii ar fi doar demis, ca sa-l uite lumea, s-ar putea crede peste ani ca a fost un ministru bun. El este groparul agriculturii romanesti si cel care a distrus munca de ani de zile a crescatorilor romani de animale. Miile de romani carora li s-au luat animalele din curti, zecile de crescatorii carora li s-au distrus afacerile si miile de angajati care au ramas si vor ramane someri trebuie sa stie cu totii ca Petre Daea este principalul vinovat pentru distrugerea sectorului zootehnic din Romania.

 

Ministrul agriculturii a stiut de mult timp despre existenta si pericolul extinderii pestei porcine, insa nu a facut nimic pana cand Dragnea Jr. nu si-a vandut toti porcii si si-a umflat conturile bancare. Asa l-a rasplatit pe Liviu Dragnea pentru ca l-a pus ministru!
Si, de parca nu ar fi fost indeajuns, Daea si Dragnea ne-au mai demonstrat inca o data ca PSD-ul se imbogateste si din nenorocirea romanilor. Astfel, contractul pentru substantele cu care, chipurile, s-ar face dezinsectia a fost dat, fara licitatie, tot in familia lui Dragnea, mai precis nasului lui Dragnea juniorul.

 

Intr-o tara normala, Petre Daea ar fi fost acum anchetat, iar Guvernul ar fi trebuit sa fie demis. La noi, in schimb, Daea apare la televizor, total nevinovat si da sfaturi trasnite proprietarilor de ferme de porci ca sa scape de pesta porcina: sa are in jurul fermei si sa arda lanurile de porumb la care au trudit anul acesta. Numai si pentru cinismul si batjocura pe care o manifesta fata de romani, Daea ar trebui sa fi fost deja demis de Viorica Dancila.
In vreme ce pesta porcina a ajuns deja in nu mai putin de 10 judete, cu un numai de focare de peste 780, o alta boala se extinde in Romania, fara ca Ministerul Agriculturii sa reactioneze. Este vorba despre scrapie, o boala care a fost confirmata de peste 10 luni in Romania si care afecteaza oile si caprele. La fel ca si in cazul pestei porcine, turmele in care se confirma boala trebuie sacrificate in totalitate. In timp ce Petre Daea mergea prin targuri si se lauda ca lanseaza campania ”Alege oaia”, boala nimicitoare a fost lasata sa se raspandeasca. In scurt timp crescatorii de oi vor avea soarta crescatorilor de porci. Pentru ca Petre Daea, in calitatea lui de Ministru al Agriculturii, a actionat impotriva agriculturii si economiei romanesti, nu trebuie doar demis, ci trebuie sa raspunda penal pentru distrugerea zootehniei romanesti.”

Biroul de presa PNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.