Nicolae Giugea (PNL): E haiducie fiscala! Cat pierde Craiova?

0
214

Nicolae Giugea (PNL): E haiducie fiscala! Cat pierde Craiova? 1Deputatul Nicolae Giugea consideră că ceea ce face PSD-ul „este o haiducie fiscală”. „Primăria Cluj pierde 30 milioane de euro, primăria Oradea pierde aproximativ 10 milioane de euro. Craiova, care are un buget de 600 de milioane de lei, cât pierde? Și de unde va tăia domnul primar această sumă? Aradul are 160.000 de locuitori și un buget de 700 de milioane de lei, iar Craiova cu aproape 300.000 de locuitori are un buget de 600 de milioane de lei. De altfel, efectele dezastruoase ale politicilor PSD se văd deja. În acest an, investițiile publice s-au redus cu 30%, iar cele private cu 20%”, a mai spus Nicolae Giugea.

Citeste si :  Premierul Ludovic Orban la Uzina Ford Craiova : Prezenta mea la Ford este in primul rand pentru a arata aprecierea pentru decizia de repornire a activitatii ..

El a mai prezentat și situația moțiunii pe energie pe care PNL-ul a vrut să o depună. ”Pentru că nu le-a plăcut titlul moțiunii „România în beznă. PSD și ALDE fură curent”, reprezentanții majorității au scos de pe ordinea de zi moțiunea. Mai exact, le-a fost teamă că această moțiune ar putea fi votată și de o parte dintre PSD-iștii total nemulțumiți de ce se întâmplă acum în domeniul energiei.” a mai declarat Nicolae Giugea.

El s-a referit și la faptul că, în urma creșterilor salariale în administrațiile locale, PSD pregătește concedieri în instituțiile descentralizate. „În momentul de față se fac analize la aceste instituții în ceea ce privește posturile existente. Este un prim pas în vederea concedierilor care vor urma și care vor însemna o adevărată epurare a instituțiilor”, a mai spus Nicolae Giugea.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.