Nicolae Giugea s-a intalnit cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca pentru a opri abuzurile PSD

0
223

Deputatul Nicolae Giugea a avut azi o intalnire cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. Cei doi au discutat despre abuzurile PSD care au avut loc zilele trecute inclusiv in Consiliul Local Craiova .

„Astăzi m-am întâlnit cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. Am discutat despre un fenomen care se înregistrează la nivel de țară, nu doar în Dolj. În localitățile unde PSD-ul a pierdut majoritatea, pe final de mandat se dau ultimele tunuri. Așa s-a întâmplat ieri, la Craiova, în ședința Consiliului Local.
Am fost prefect în două rânduri și știu cum pot fi împiedicate ilegalitățile care sunt strecurate acum în hotărârile vechiului consiliu local care și-a pierdut legitimitatea odată cu votul din 27 septembrie.
PSD-ul nu și-a pierdut obiceiurile și nu pare dispus să renunțe la ele. Numai că de data acesta nu va mai putea face orice îi trece prin cap.” a declarat Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Presedintele Klaus Iohannis a sugerat ca Guvernul Romaniei este „autor moral” al tragediei de la Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.