Nicolae Giugea : Sudul Doljului este singura zonă din țară unde se găsesc nisipuri zburătoare.

0
163

Prefectul judetului Dolj, Nicusor Rosca a participat ieri la o acțiune de împădurire la Dăbuleni, alături de președintele României, Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu, dar și de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tancsoz Barna, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă și parlamentarii de Dolj, Ștefan Stoica și Ionuț Stroe.

“Prezența în Dolj a președintelui Iohannis, a premierului Florin Cîțu, a ministrului Nicolae Ciucă și a altor reprezentanți guvernamentali este un puternic semnal privind importanța pe care actuala guvernare o acordă mediului.

Sudul Doljului este singura zonă din țară unde se găsesc nisipuri zburătoare. De aici și termenul de “Sahara Olteniei “. Singura soluție pentru stabilizarea solului este plantarea de salcâmi,specie care rezistă pe nisipuri.

În primul meu mandat de prefect am demarat o campanie de împădurire care a dat roade. Astfel de acțiuni trebuie să continue și să se extindă dacă vrem sa obținem rezultate în privința schimbărilor climatice.” a declarat Deputatul PNL Dolj,Nicolae Giugea.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.