Nicolae Giugea : Vechea școală de partid a lui Daea nu se dezminte.

0
229

Deputatul Nicolae Giugea reactioneaza la situatia in care se afla agricultura romaneasca.
Petre Daea a transmis, printr-un mesaj publicat duminică seară pe Facebook, că nu mai există apă pentru irigații în Teleorman, Olt și Dolj.
Nicolae Giugea il intreaba pe actualul ministru de ce nu s-a gandit sa cumpere pompe plutitoare .
Nicolae Giugea spune ca Daea află de secetă abia în luna august.

“Sudul țării este afectat de o secetă prelungită, care a dus la imposbilitatea alimentării sistemelor de irigații din 3 județe. Acest lucru se întâmplă pentru că debitul Dunării este foarte scăzut și pompele de apă nu mai au priză. Desigur, am putea să ne întrebăm de ce cât a fost Ministru al Agriculturii în celelalte cabinete, Daea nu s-a gândit să cumpere pompe plutitoare. Probabil credea că schimbările climatice și încălzirea globală sunt conspirații ale Ocultei Mondiale.

În schimb, a găsit soluția pentru combaterea secetei – a alocat 7,2 mil. lei pentru documentația tehnică necesară construirii a 23 km din celebrul Canal Siret-Bărăgan. Dincolo de faptul că vorbim doar despre documentație, cei 23 de km de canal încep de nicăieri și se termină niciunde.
Deși pozează drept mare expert în agricultură, Daea află de secetă abia în luna august. La fel ca toți specialiștii de la PSD.”, a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.