Nicolae Giugea : Am votat din dragoste pentru România

0
207
Nicolae Giugea : Am votat din dragoste pentru România 1
Nicolae Giugea : Am votat din dragoste pentru România

Nicolae Giugea, președintle PNL Dolj și candidat din partea liberalilor la un mandat de deputat, a votat la școala „Elena Farago” din Craiova, alături de unul dintre fii săi care a participat în premieră la alegeri .

”Am votat din dragoste pentru România, pentru românism, am votat din dragoste pentru familia mea, pentru cunoscuții mei, pentru toți cei dragi mie, pentru românii din țară și pentru cei din afară. Îi invit pe toți la vot pentru că România trebuie să meargă înainte, trebuie modernizată și eu cred că trebuie considerat ca fiind un moment ”zero” pentru tot viitorul României. Îi aștept pe toți cu drag, la vot, și să dea Dumnezeu bine pentru România. Cred că este o zi aparte, o zi cu încărcătură emoțională deosebită, dar și cu o mare responsabilitate. În familie am și un eveniment deosebit, fiindcă am băiatul cel mic care a votat pentru prima dată și este o emoție aparte, distinctă. Așteptăm să vedem rezultatele, obțiunea aparține alegătorilor, nu nouă întotdeauna”, a declarat Nicolae Giugea.

Fiul presedintelui PNL Dolj , Stefan Giugea  , care alaturi de tinerii liberali  a votat pentru prima data ne-a declarat in exclusivitate : “Pentru prima data când am votat, am făcut-o cu emoție, cu idea de reîmprospătare a clasei politice, sunt încrezător într-un viitor mai bun! Am votat cu un gând bun și cu speranța pentru o Românie mai bună!”

Citeste si :  AEP propune OUG pentru prelungirea termenului înscrierii pentru votul în Diaspora

 

 

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.