Nicolae Giugea,despre situatia de la Termoficare : Faliment cu repetiție!

0
139

Tribunalul Mehedinti a aprobat luni, 29.03.2021, cererea de faliment a SC Termo Craiova SRL. Judecatorul sindic a aprobat cererea principalului creditor, CEO si a declarat falimentul furnizorului de caldura, Termo. Masura pune sub semnul intrebarii furnizare de caldura catre populatie. Din acest moment soarta Termo este in mana creditorilor si a lichidatorului judiciar, Siomax.

„Termoficarea din Craiova este oficial în faliment. Se știa că se va ajunge aici de ani de zile. Mai exact din 2015 de când s-a declarat insolvența. Atunci, la Tribunalul Dolj s-a pronunțat, în primă instanță, falimentul. Procesul a fost strămutat la Severin, unde a fost aprobat așa zisul plan de redresare. În fapt, de atunci și până acum nu s-a întâmplat nimic, în afară de faptul că administratorul judiciar a încasat 2,5 milioane de euro.

Practic, PSD a găsit mijlocul prin care a scos bani dintr-o societate falimentară, ducând de râpă întregul sistem de termoficare al orașului.
Societatea nou înființată, Termo Urban nu a fost capitalizată și nu se știe, practic cum va funcționa. De altfel, Primăria nu pare deloc interesată să refacă sistemul de termoficare al orașului.

Când a început campania de strângere de semnături pentru reabilitarea termică a blocurilor, administratorii asociațiilor au fost informați că ”trebuie să convingă oamenii să semneze, pentru că termoficarea oricum se închide și vor trebui instalate centrale de bloc”.
După ce salubritatea a fost pusă pe butuci și sistemul de Termoficare a fost falimentat, urmează și celelalte regii.
Craiova este un oraș falimentar.” a declarat Nicolae Giugea..

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.