Nicolo Napoli, Andre Duarte și George Ganea au prefatat partida dintre CSU Craiova si FCU Craiova …

0
418

Meciul dintre CSU Craiova si FCU Craiova are loc maine, cu începere de la ora 19:00, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova.
Nicolo Napoli, Andre Duarte și George Ganea au susținut o conferință de presă la baza de pregatire a echipei FCU Craiova.

“E un meci foarte dificil, jucăm împotriva celeilalte echipe din Bănie și trebuie să câștigăm această partidă. Vreau ca băieții să facă un meci foarte bun. Este un derby al orașului și ambele echipe au ambiția să câștige acest meci. O eventuală victorie este foarte importantă pentru parcursul nostru viitor. Sper că Peluza Sud o să fie plină. Avem nevoie de suporteri. Sunt foarte importanți pentru noi. Meciul nu l-am pregatit ca pe un joc special, ci ca pe unul normal deoarece știm despre ce este vorba și ce ne așteaptă aici”, a declarat Nicolo Napoli.

“S-a început un proiect din Liga 4 și știm când de mult se dorește ca noi să câștigăm acest meci. Cei vechi din echipă ne-au ajutat pe noi cei noi și ne-au explicat cât de important este un astfel de meci pentru fanii noștri. O să fie un meci pe viață și pe moarte, iar noi avem neapărat nevoie de toate cele trei puncte. Suntem jos în clasament, dar am avut și meciuri foarte bune. Consider că am avut mare ghinion, deoarece nu am evoluat atât de rău. Știți bine că am dominat mai în toate meciurile pe care le-am avut. Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi și să ne împingă de la spate către victorie. Nu sunt deloc fericit pentru locul în care ne aflăm, iar eu personal îmi doresc să joc mai bine”, a declarat George Ganea.

“Știm că este un derby, iar noi vom încerca să câștigăm toate punctele. Ne dorim victoria. Știu că este o mare rivalitate între cele două formații. Nu pot spune că simt o mare presiune. Ok, pentru mine este un meci important, dar toți cei din echipă și din club știm că este un meci foarte important”, a declarat Rui Duarte.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Chivulete Andrei Florin – Bucureşti
Asistent: Gheorghe Sebastian Eugen – Suceava
Asistent: Constantinescu Andrei – Bucureşti
Rezervă: Dumitrache Bogdan – Bucureşti
Observator arbitri: Nica Cristian – Ploieşti

Hits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.