Nicolo Napoli și Jeremy Huyghebaert au prefatat partida dintre FCU Craiova si Rapid ..

0
59

Nicolo Napoli și Jeremy Huyghebaert au prefatat într-o conferință de presă partida dintre FCU Craiova si Rapid Bucuresti.
Pe 1 martie incepand cu ora 19:55 are loc pe stadionul din Banie inca un duel de traditie al fotbalului romanesc.\
🌷 De Mărțișor, doamnele și domnișoarele beneficiază de intrare liberă la meciul cu Rapid!
👉 Doamnele și domnișoarele care doresc să participe la partida de marți trebuie să ridice tichetul de acces valabil pentru meci de la Magazinul Oficial al Clubului.

📢 FCU Craiova a pus în vânzare bilete pentru partida cu Rapid, din data de 1 martie, ora 19:55.
▶️ Biletele pot fi achiziționate online, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente, în limita a 30% din capacitatea stadionului. (https://bit.ly/3AxzCnS)
• Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion, însoțiți de un adult, posesor de bilet, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la sediul Magazinului Oficial al Clubului.

Citeste si :  Fotbal / Preda Andrei,FC U Craiova : Sunt bucuros ca baietii mi-au dedicat victoria!

„O să fie un meci dificil și disputat. Ambele echipe sunt două echipe de mare tradiție, dar noi jucăm acasă și încercăm să obținem toate cele trei puncte. Meciurile dintre cele două formații din alt campionat au trecut, iar acum ne gândim doar la acest meci. Am urcat puțin în clasament și trebuie să ne gândim de la meci la meci, nu să spunem acum că ne batem pentru un baraj de cupele europene. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și trebuie să facem cât mai multe puncte pentru a reuși acest lucru.

Evident că vedem și noi ce se întâmplă în Ucraina, ne pare foarte rău, dar noi trebuie să ne gândim doar la meciul cu Rapid. Sper totuși că în Ucraina se va termina totul cât mai repede. Nu e ușor să treci prin bombardamente și prin război. ” a declarat Nicolo Napoli.

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului : Victoria cu numarul 17 a venit in ultimul meci al anului FC U Craiova - Viitorul Carcea 5-3

La rîndul său, Jeremy Huyghebaert a declarat: „Ne așteaptă un meci dificil, dar vrem să câștigăm toate cele trei puncte. Momentan noi trebuie să ne gândim doar la obiectivul nostru. Însă, dacă ne vom afla și în postura de a ne bate pentru barajul de cupele europene, o vom face. Însă, mult mai important pentru noi este meciul de marți cu Rapid”.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea – Cluj-Napoca
Asistent: Avram Valentin – Bucureşti
Asistent: Cerei Alexandru – Cluj-Napoca
Rezervă: Călin Iulian – Ştefăneşti
Observator: Huzu Aron – Sibiu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.