Nicu Ștefănuță: Am decis să candidez la alegerile europarlamentare de anul viitor. Independent, dar nu singur!

0
213

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Grupul Verzilor/ALE) informează că a luat decizia de a candida pentru o funcție de eurodeputat la alegerile europarlamentare din iunie 2024, care vor deschide seria de alegeri de anul viitor.

Decizia a fost anunțată de Nicu Ștefănuță în cadrul unei conferințe de presă susținută la Sibiu. Platforma pe care acesta va candida va fi una verde, deschisă, axată pe justiție socială, pe problemele cu care se confruntă tinerii, pe mediu și oportunități ale economiei verzi, acestea fiind de altfel și domeniile cu care Ștefanuță a activat cel mai mult în actualul mandat.

„Sunt pregătit să candidez la alegerile europarlamentare de anul viitor deoarece pe temele de care vorbesc nu vorbește aproape nimeni real în politica din România. Cred că e nevoie de cineva care să reprezinte acest curent, pe cei tineri, pe cei preocupați de mediu, sănătate mintală sau oportunitățile economiei verzi. Vreau să obțin un rezultat real pentru mișcarea verde din România. Intenționez să candidez independent, dar nu singur. Am alături de mine mulți oameni care au aceeași viziune, iar platforma noastră este deschisă”, a explicat europarlamentarul Verzilor.

Reamintim că luna trecută, la București, Nicu Ștefănuță a pus bazele Coaliției Verde Progresiste, alături de partidele Volt, ACUM și SENS.

Aici este conferința de presă integrală:

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.