Ninsorile au pus stapanire de la jumatatea lunii noiembrie! Ce ne anunta meteorologii?

0
424

Ninsorile au pus stapanire de la jumatatea lunii noiembrie! Ce ne anunta meteorologii? 1Desi ne aflam la jumatatea lunii noiembrie iarna se pare ca si-a intrat total in drepturi.A nins abundent in aproape toata tara, iar meteorologii ne anunta ca ninsoarea nu se va opri aici si ca urmeaza cateva zile cu temperaturi de minus 2 grade Celsius.Toate acestea dupa ce in urma cu cateva zile puteam sa spunem ca ne pregatim pentru vremea de primvara.
Se pare ca frigul si atmosfera aceasta, care ar fi trebuit sa fie in preajma sarbatorilor de Craciun,au vrut sa vina mai devreme la noi in tara, lucru care ne-a prins total nepregatiti.La fel se explica si in cazul soferilor pe care vremea de iarna i-a prins cu masinile neechipate corespunzator.
In Craiova situatia nu este mai presus.

Toti localnicii sunt uimiti de schimarile bruste de temperatura care nu ne dau pace de cateva luni, lucru care ne afecteaza, in primul rand, sanatatea.Trebuie sa ne imbracam adecvat si de aceasta data sa fim siguri ca mercurul din termometre nu ne mai pacaleste caci luna decembrie va veni tot cu temperaturi foarte scazute si cu ninsori din ce in ce mai abundente insotite de inghet.Dar pana la inceputul lunii decembrie, atunci cand gradele scazute se vor mentine pe tot parcursul sezonului, mai avem doua saptamana in care temperaturile vor oscila intre cele cu plus si cele cu minus.

De miercuri dimineata soarele isi va face din nou aparitia, iar vremea se va mai imbunatati insa, cum spuneam, lucrul acesta va fi doar pana la sfarsitul lunii noiembrie, cat sa ne dea timp sa ne pregatim pentru o iarna grea cu multa zapada si frig.
Prin urmare, meteorologii ne informeaza ca suntem la inceputul sezonului in care temperaturile vor fi la limita inghetului;urmeaza o iarna cu adevarat friguroasa si cu multe ninsori.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.