Noile Samsung Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vin cu soluții inteligente pentru bunăstarea utilizatorilor

0
109

Cele mai recente produse de tip Wearable de la Samsung le oferă oamenilor noi experiențe inteligente conectate și contribuie la îmbunătățirea stării lor sănătate și bunăstăre zilnică

Samsung Electronics anunță noile Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring, și extind astfel capacitățile Galaxy AI către un număr mai mare de utilizatori prin intermediul dispozitivelor de tip wearable create pentru a oferi tuturor utilizatorilor experiențe integrate de sănătate digitală.

Noile produse din categoria „Wearables” sunt esențiale pentru viziunea Samsung, care urmărește ca Galaxy AI să îmbunătățească sănătatea digitală prin furnizarea de informații personalizate și experiențe adaptate în domeniul sănătății, facilitând o înțelegere profundă a propriei persoane printr-o abordare holistică a bunăstării zilnice. Obținerea de informații exacte, detaliate și avansate despre sănătatea personală este un factor cheie în acest proces, iar inovarea adusă de Samsung în materie de senzori pe Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring contribuie la realizarea acestui obiectiv. Galaxy Watch7 maximizează starea de bine zilnică prin intermediul antrenamentelor personalizate și funcțiilor inteligente și preventive de monitorizare a sănătății. Galaxy Watch Ultra – cea mai nouă apariție în gama Galaxy Watch – este cel mai performant smartwatch de la Samsung până în prezent, pentru a atinge performanțe de excepție. Galaxy Ring oferă o abordare directă a stării de bine, oferind monitorizarea sănătății și informații personalizate în timp ce este purtat pe deget, inclusiv în timpul somnului.

„Produsele noi din colecția noastră de wearables integrează cele mai avansate tehnologii și inovații Samsung, pentru a-ți oferi posibilitatea de a prelua controlul asupra sănătății tale prin soluțiile noastre de asistență medicală preventivă“, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics. „Inteligența, sfaturile și informațiile furnizate de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring vor ajuta utilizatorii să transforme datele în informații semnificative și să creeze noi experiențe inteligente în ceea ce privește sănătatea.”

La fel ca Apple Watch Ultra, Galaxy Watch Ultra este un ceas mai robust şi mai scump, destinat activităţilor la care un ceas obişnuit nu ar face faţă.

Astfel, Watch Ultra oferă trei certificări pentru rezistenţa la apă, praf şi şocuri – 10ATM, IP68 şi MIL-STD-810H. În plus, producătorul spune că poate rezista la temperaturi cuprinse între +55 şi -20 de grade Celsius.

La interior există un chipset Exynos W1000, construit pe 3nm, despre care Samsung spune că este cu 30% mai eficient, alături de 2GB RAM.

Cu o baterie de 590mAh, Watch Ultra oferă o autonomie de 48 de ore sau chiar 100 de ore în modul de economisire a energiei.

Watch7 are la bază acelaşi chipset şi oferă aceleaşi informaţii despre sănătate şi activităţile fizice, inclusiv indicele AGEs, care oferă o perspectivă asupra sănătăţii metabolice.

Watch Ultra va fi disponibil într-o singură dimensiune, de 47mm, în vreme ce pentru Watch7 vor exista două opţiuni – 40mm şi 44mm.

Cea mai ieftină versiune de Watch7 va costa 300 de dolari, în vreme ce Watch Ultra va costă de la 650 de dolari. Ambele vor fi disponibile din 24 iulie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.