Home » Craiova Curata » Notificare ECO SUD fata de articolele noastre..

Notificare ECO SUD fata de articolele noastre..

Subscrisa Eco Sud S.A., avand datele de identificare din antet, reprezentata prin Director General Adrian Mirel Scarlat, prin prezenta dorim sa va informam ca am luat cunostinta de articolele publicate in ziarul on-line „Jurnal de Craiova” administrat de dvs. si pe aceasta cale dorim sa va aducem la cunostinta pozitia Eco Sud S.A. cu privire la activitatea desfasurata de compania noastra, avand in vedere ca cele afirmate de dvs. cu privire la presupusele legaturi dintre societatea noastra si mafia italiana sunt neadevarate si prejudiciaza imaginea companiei noastre.
Dupa cum bine stiti in perioada 14.07.2018 — 20.07.2018, ati publicat in ziarul mai sus indicat o serie de arlicole prin care va propuneti sa informati publicul dvs. cu privire la actionarii Eco Sud S.A. si presupusele legaturi afe acestora cu persoane care ar face parte din mafia italiana.
informatille publicate de dvs. sunt insa eronate si par a prelua in mare parte o serie de neadevaruri, in scopul de a ne denigra imaginea si de a ne prejudicia interesele comerciale pe piata servicillor de salubritate din Romania.
in acest sens, tinem sa dezmintim urmatoarele informatii care fac referire la societatea noastra Eco Sud S.A. si care se regasesc in articolele publicate de dvs:
a) Persoanele indicate de dvs. drept actionari ai Eco Sud S.A. nu se regasesc printre membrii actionariatului Eco Sud S.A., fapt ce poate fi usor verificat prin obtinerea de informatii de la Oficiul Registrul Comertului Bucuresti. Suntem convinsi de altfel ca aveti cunostinta de acest lucru si acesta este si notivul pentru care (intr-o incercare grosolana de manipulare a publicului dvs).,
incercati sa faceti conexiuni irelevante cu alte firme care nu sunt in niciun fel implicate in activitatea Eco Sud S.A. (a se vedea referirile la societatea AZ Global S.R.L).
b)Eco Sud S.A. nu are nicio legatura cu vreun membru al vreunei organizatii italiene de tip mafiot, actionariatul acesteia fiind format exclusiv din cetateni romani de buna credinta, onesti si cu experienta in domeniul managementului deseurilor. In aceste va rugam sa retineti ca Eco Sud S.A. nu este controlata si nu are niciun fel de relatii cu persoanele indicate de dvs. ca facand parte din mafia italiana (a se vedea referirile dvs. la numitii Sergio Pileri sau Don Vito Ciancimino) sau la persoane care ar fi facut sau fac parte din structurile S.R.I (a se vedea referirile dvs. la colonelul Paltanea, colonelul Vasile Doana, generalul Victor Dombrovoschi).
c) Eco Sud S.A. nu are niciun fel de afiliere politica si nu reprezinta interesele niciunui om politic cu funclii in administratia centrala, locala si/sau in Parlamentul si Guvemul Romaniei.
d) Depozituf Ecologic de la Mofleni (Craiova) este operat in mod legal de societatea noastra, care detine de altfel toate actele de reglementare si documentele prevazute de lege pentru operarea acestui depozit.
e) Eco Sud S.A. nu a importat niciodata deseuri din alte tari, inclusiv Italia. in acest sens, detinem inclusiv procese verbale incheiate de autoritatile cu atributii de control 1n domeniul nostru de activitate, din care rezulta ca societatea noastra nu a fost implicata vreodata in operatiuni de import deseuri.
Va rugam sa aveti in vedere faptui ca transferurile de deseuri in tarile Uniunii Europene sunt de altfel strict reglementate prin Regulamentul 1013/2006 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, dar si la nivel international prin Conventia de la Basel (cu amendamentele la aceasta) privind controlul transportului peste frontiere al deseurilor periculoase si eliminarii acestora, conventie la care Romania a aderat inca din anul 1991. Pe Ianga aceste prevederi legale europene si internationale, legislatia nationala de mediu impune la randul sau o serie de restrictii, precum si indeplinirea anumitor formalitati specifice operatiuniior de transport si transfer al deseurilor.
Realizarea unor minime diligente de informare cu privire la modul de defasurare si reglementare al activitatii noastre ar fi fost utila pentru a intelege ca afirmatiile dvs. nu au nicio sustinere reala, fiind imposibil sa realizezi un transport/transfer international de deseuri fara a indeplini formalitatile prevazute de legislatia aplicabila si fara a avea acordul autoritatilor competente din statele intre care s-ar realiza un astfel de transfer. in mod evident, in loc de a realiza aceste diligente minime (impuse de altfel de principiile si deontologia meseriei de jurnalist) ati ales sa diseminati informatii false cu privire la societatea noastra in scopul prejudicierii imaginii si intereselor noastre comerciale,
in considerarea celor indicate mai sus, rezulta in mod clar faptul ca articolele si informatiile publicate de dvs. cu privire la societatea noastra nu indeplinesc principiile referitoare la informarea obiectiva, corecta si verificata a publicului, principii pe care orice jurnalist de buna credinta ar trebui sa le respecte.
in schimb prin publicarea acestor articole ati reusit sa propagati doar informatii trunchiate, tendentioase si incriminatoril la adresa societatii noaste si a activitatii desfasurate de noi, fara a se aduce probe si evidente concrete in sustinerea celor indicate prin articoleie dvs.
in consecinta, consideram ca in mod nejustificat si fara niciun fundament real am fost implicati intr-o campanie mediatica defaimatoare si denigratoare, care nu poate sa fie in niciun fel justificata de necesitatea asigurarii informarii publice, informare care trebuie sa respecte principiile indicate mai sus.
Pentru toate aceste motive va solicitam ca in maxim 5 (cinci) zile de la primirea prezentei sa dati curs solicitarilor noastre de mai jos, in ordinea indicata mai jos:
a)sa eliminati din arhiva ziarului dvs. on-line articoiele denigratoare la adresa noastra publicate in perioada 14.07.2018 20.07.2018, precum si articolui denigrator publicat la adresa noastra de Asociatia pentru Monitorizare, Prospectie, Mediu si Ecologie (A.M.P.M.E)In data de 18.07.2018;
sa procedati la publicarea prezentei adrese in ziarul dvs-Jurnal de Craiova, in virtutea dreptului la replica al subscrisei;
b) Sa procedati la publicarea unor dezmintiri cu privire la continutul articolelor dvs. anterioare referitoare la societatea noastra, sub urmatoarele titluri (eng.„headlines, „Actionarli Eco Sud S..A. nu au legatura cu mafia Italia”, „Eco Sud S.A. nu importa st nu a importat vreodata deseuri din alte tarf’, „Disconfortut olfactiv de la Moflent nu provine de Ia depozitui operat de Eco Sud S.A”, continutu I acestor dezmintiri urmand a fi confirmat in prealabil cu subscrisa.
In cazul in care nu veti da curs solicitarii noastre si/sau in cazul in care veti continua sa publicati informatii si articole neadevarate cu privire la societatea noastra, vom initia atat impotriva ziarului „Jurnal de Craiova”, cat si impotriva dvs. persoanei dvs. proceduriie prevazute de lege pentru apararea drepturilor si intereselor noastre, precum si pentru recuperarea daunelor cauzate de prejudiciul de imagine suferit ca urmare a publicarii de informatii neadevarate cu privire la societatea noastra.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  USR Dolj : Legea tacerii la Craiova! Depozitele de gunoi de tipul „Mofleni” emit gaze toxice, ce fac autoritatile?

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.