Noua echipa de conducere a USR. Deputatul USR de Dolj , Adrian-Claudiu Prisnel lipseste din noua conducere..

0
455

USR a votat, la Congresul National de la Timisoara, componenta Biroului National si a Comisiilor Nationale de Arbitraj si Cenzori, dupa ce l-au validat pe Dan Barna in functia de presedinte al formatiunii. Deputatul USR de Dolj , Adrian-Claudiu Prisnel lipseste din noua conducere.. Alaturi de Deputatul USR de Dolj lipsesc din conducere Cristian Ghinea si Clotilde Armand.

„O sa dau citire colegilor mei care fac parte din Biroul National, prin votul democratic. Rezultatul este unul democratic. De astazi, acest partid, in mod compact si solidar, va participa la cele trei campanii electorale care vor duce USR si Alianta USR-PLUS la guvernare.

Iulian Bulai, deputat USR de Neamt, Stelian Ion deputat USR de Constanta, membru in Comisia juridica, Cristina Pruna deputat USR de Bucuresti, membru in Comisia de energie, Nicolae Stefanuta europarlamentar al Aliantei USR-PLUS, Claudiu Nasui deputat USR de Bucuresti, coordonator al programului de guvernare, Cristian Seidler deputat USR de Bucuresti, Allen Coliban senator USR de Brasov, Liviu Malureanu consilier la Sectorul 3 Bucuresti, Andrei Cosmin Matsuc politolog si membru la Sectorul 3, Mihai Gotiu senator USR de Cluj, Catalin Drula deputat USR de Timis si membru in Comisia de transporturi, Radu Mihail senator USR de Diaspora, Ana Ciceala consilier la Municipiul Bucuresti, Diana Muresan presedinte USR Sibiu, Tudor Benga deputat USR de Brasov, Catalin Stan presedinte USR Braila, Ionut Mosteanu deputat USR de Arges, Dumitru Dobrev, Silvia Dinca senator de Bucuresti, Stefania Petre jurist si membru la Sectorul 2, Vlad Botos europarlamentar al Aliantei USR-PLUS, Elek Levente membru al USR Cluj, Cristian Alin Mos USR Timis, Teodora Stoian jurist in cadrul partidului si subsemnatul validat in functia de presedinte al USR”, a anuntat Dan Barna, duminica, intr-o conferinta de presa la Timisoara.

 

Liderul USR a adaugat ca aceasta este o echipa in care are incredere, iar Alianta USR-PLUS va reforma Romania.

„Este o echipa in care am mare incredere. Impreuna vom castiga alegerile prezidentiale, locale, si vom duce USR la guvernare. Este echipa care va aduce insanatosirea Romaniei si transformarea intr-o tara din care tinerii sa nu mai plece, in care antreprenorii sunt sprijiniti, in care legea este lege, iar resursele sunt folosite pentru cei care au nevoie. Acea Romanie pe care ne-o dorim toti si in care putem trai fericiti aici, acasa”, a mai spus Barna, citat de Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa al USR, din Comisia Nationala de Arbitraj fac parte Ursa Lorin, Burjan Bogdan, Rusu Raluca, Andrei Florin, Piticari Petronela, Rigu Andrei, Moldovan Dragos, Mihalache Catalin, Vulcan Marius, Vasilache Anca si Vranceanu Edmond.

De asemenea, Comisia Nationala de Cenzori ii are in componenta pe Jalba Valentin, Lazarescu Andrei si Ingeborg Mihalik.

Dan Barna a fost validat, sambata, pentru un nou mandat de presedinte USR, in cadrul celui de-al cincilea Congres National al partidului de la Timisoara. Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate. Totodata, acesta a obtinut 14 voturi „contra”, iar 25 de persoane s-au abtinut.

De asemenea, duminica, incepand cu ora 18.00, Congresul National al USR se va incheia in Piata Libertatii din Timisoara cu o intalnire cu simpatizantii formatiunii.

La Congresul din Timisoara au fost prezenti 800 de delegati si observatori, alaturi de toti candidatii la functiile interne ale partidului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.