Noul Consiliu Local Craiova a fost constituit azi ..

0
74

Dupa o perioada destul de incerta , Consiliul Local Craiova a fost constituit azi . In aceasta dupa-amiaza,in Sala Mare a Primariei Craiova alaturi de Prefectul de Dolj Nicuşor Roşca şi a subprefectului Daniela Dobrin a avut loc sedinta de constituire.

Doar 21 de consilieri au depus juramantul astazi , restul de 6 consilieri urmeaza sa depuna in urmatoarea sedinta a Consiliului Local Craiova.

Cei 6 consilieri sunt inlocuitorii celor care au renuntat la mandatele castigate in urma alegerilor din 27 septembrie: Nicolae Giugea și Mario Ovidiu Oprea, Mihail Genoiu, Adrian Cosman, Antonie Solomon (PER) și Olguța Vasilescu care nici in aceasta sedinta nu a fost validata ..

Citeste si :  KLAUS IOHANNIS: ROMANII AU DAT O LECTIE DURA POPULISMULUI!

Aleșii locali care au depus jurământul sunt:

De la PNL: Adriana Ungureanu, Cosmin Ion Corâţu, Marian Vasile, Dan Diaconu, Georgel Enescu, Flavius Adrian Sirop şi Teodor Nicuşor Sas;

De la USR-PLUS: Lucian-Bernd Săuleanu, Cezar Drăgoescu, Nicu Cosmin Teodorescu, Manuel Borţoi şi Eduard Cîrceag;

De la PSD: Dan-Ştefan Spânu, Sorin-Nicolae Dinescu, Dorel Berceanu,  Lucian-Costin Dindirică; Gheorghiţa-Daniela Barbu; Radu Marinescu; Marin Nicoli ;

De la PER: Sorin Octavian Marinescu şi Constantin Mogoşanu.

Citeste si :  Comunicat fara precedent al presedintelui Romaniei! Ii cere ministrului de Interne sa spuna la ordinul cui au actionat jandarmii!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.