Noul Mustang Mach-E Rally debutează la Festivalul de Viteză de la Goodwood

0
212

Pentru prima dată în istoria sa de aproape șase decenii, Ford merge cu Mustang acolo unde nu a ajuns niciodată – unde se termină asfaltul și începe macadamul. La Festivalul de Viteză de la Goodwood, Ford prezintă noul Mustang Mach-E® Rally, inspirat direct din etapele de raliuri.

La Festivalul de Viteză de la Goodwood, entuziaștii și spectatorii vor vedea primul SUV electric de la Ford inspirat din raliuri. Acesta va parcurge celebrul traseu fiind pilotat de Ott Tänak, actualul pilot al M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 și fost campion mondial de raliuri.

„Mustang Mach-E a preluat spiritul de libertatea și plăcerea de a conduce tipice pentru Mustang și le-a transformat într-o experiență fără emisii. Acum, cu Mustang Mach-E Rally, oferim clienților noștri libertatea de a se aventura dincolo de asfalt”, a declarat Darren Palmer, Vicepreședinte, Program pentru vehicule electrice, Ford Model e.   

Mustang Mach-E Rally – primul Ford Mustang cu cinci locuri inspirat din raliuri – va fi disponibil în SUA și în Europa.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.