Noul site al Institutiei Prefectului – Judetul Dolj www.dj.prefectura.mai.gov.ro

0
206

Noul site al Institutiei Prefectului - Judetul Dolj www.dj.prefectura.mai.gov.ro 1Paginile web ale Instituțiilor Prefectului au adoptat un model unitar pentru a facilita un acces rapid la informațiile privind principalele servicii de interes pentru cetățeni.

 

În scopul asigurării unei guvernări deschise, participative, responsabile și eficiente prin promovarea transparenței, Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Instituțiile Prefectului, a elaborat un format standard al paginilor de internet.

 

Noul format este structurat astfel încât să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile privind principalele servicii publice oferite de către instituțiile prefectului, respectiv eliberarea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor și eliberarea apostilelor pentru actele administrative.

 Toate aceste date se vor afla în aceleași zone din meniurile tuturor Instituțiilor Prefectului.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Iohannis i-a atras atentia lui Dancila in CSAT: Am atentionat-o ca este in vigoare o lege pe care Guvernul continua s-o incalce

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

 Noul site al Institutiei Prefectului - Judetul Dolj www.dj.prefectura.mai.gov.ro 2

Un alt aspect important și de interes public este reprezentat de faptul că site-urile preiau automat atenționările meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie.

 

Noile site-uri sunt disponibile la adrese de forma: [indicativ județ].prefectura.mai.gov.ro și sunt publicate și pe site-ul Guvernului României   –http://gov.ro/ro/guvernul/organizare/prefecturi.

 

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.