Noul tramvai a trecut prima proba!

0
207

În anul 2021, a fost încheiat un contract de furnizare a 17 tramvaie noi, cu lungimea de 27 de metri, cu producătorul polonez PESA.
Pe 1 decembrie a sosit primului tramvai iar duminica seara a trecut primul test, anunță edilul Craiovei, Olguța Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu a precizat că nu se impun remedieri la linie și nici la peroane.

Probele vor continua doar cu vatmani și personalul PESA, până la atingerea distanței de 500 km cât e necesar pentru rodaj.

„Aseară a avut loc prima cursă a noului tramvai, pentru a se verifica traseul. Nu sunt necesare remedieri la linie și nici la peroane, unde se încadrează perfect. Probele vor continua doar cu vatmani și personalul PESA, până la atingerea distanței de 500 km cât e necesar pentru rodaj”, scrie, luni, Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook.

Tramvaiul are următoarele caracteristici generale:
– lungime tramvai – 27 m;
– număr locuri pe scaune – 58 locuri;
– capacitate totala – 218 locuri;
– greutate bruta maxima – 55513 kg.
Cele 17 tramvaie marca PESA care vor deservi transportul electric in Municipiul Craiova respecta cerințele legislației in vigoare cu privire la siguranța și confortul călătorilor.

Hits: 14

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.