NU legii Gratierii si Amnistiei – Protest duminica in Craiova

0
60
NU legii Gratierii si Amnistiei - Protest duminica in Craiova 1
Protest impotriva gratierii si amnistitiei la Craiova

Protestele împotriva legii Gratierii si Amnistitiei vor fi continuate și în zilele următoare avand in vedere ce se intampla la nivel national nici Craiova nu ramane indiferenta . Pe Facebook, se organizează un protest pentru duminică la ora 18.00, în Piața Universității din București, dar și în orașe precum Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava sau Satu Mare. Un alt protest este anunțat și în fața Ambasadei României la Copenhaga, conform b1.ro.

Citeste si :  Prima piata volanta din Craiova se deschide sambata

La Pitești, protestul este anunțat în Piața Vasile Milea, începând cu ora 17:00, iar la Piatra Neamț în fața Teatrului Tineretului, în Piața Ștefan cel Mare, la ora 18:00. La Baia Mare protestatarii sunt așteptați în fața Palatului Administrativ – Prefectura Maramureș (ora 17:00), iar la Suceava în fața Prefecturii (ora 17:00). La Satu Mare protestul este programat începând cu ora 17:00 în Piața 25 Octombrie.
La Craiova tot in Piata Mihai Viteazul incepand cu ora 17 iar daca vrei sa afle si alte detalii vino atunci pe Facebook la pagina acestui protest .

Citeste si :  Liviu Dragnea - Ultima noapte in libertate, intaia noapte la Rahova

 

 

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.