Ciolos a inceput Revolutia in politica ! Numar impresionant de solicitari de inscriere in PLUS dupa numai 24 de ore

0
212
Ciolos a inceput Revolutia in politica !Numar impresionant de solicitari de inscriere in PLUS dupa numai 24 de ore
Ciolos a inceput Revolutia in politica !Numar impresionant de solicitari de inscriere in PLUS dupa numai 24 de ore

Dupa numai o zi de la anuntul lansarii partidului PLUS, peste 7.500 de oameni si-au manifestat intentia de a se inscrie in aceasta noua formatiune politica, anunta Dacian Ciolos.

„La 24 de ore de la anuntul de infiintare a PLUS, am primit peste 7.500 de cereri de adeziune. Va asteptam alaturi de noi!”, anunta Dacian Ciolos pe Facebook.

Dacian Ciolos a lansat, sambata, la Cluj-Napoca, Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS), formatiune care a fost deja inregistrata la Tribunal si face parte din registrul partidelor politice.

Ciolos a povestit ca, din martie 2018 a fost depusa cererea pentru inregistrarea Partidului Miscarea Romania Impreuna, dar aceasta taraganeaza, demersul fiind contestat.

Citeste si :  Basescu, atac dur la adresa lui Dragnea

”Au trecut opt luni de cand noi ne organizam pe teren si acest dosar treneaza in justitie. Oameni care nu doresc ca noi sa avem acest vehicul incearca sa impiedice, incearca sa faca sa treneze acest proces de inregistrare. Daca mergem in acest ritm, am concluzionat de prin septembrie, ca riscam sa nu fim in masura sa candidam la alegerile de la sfarsitul lunii mai”, a spus Ciolos.

Acesta a explicat ca s-a gasit o alta varianta de a avea un partid politic.

”In septembrie, am decis sa ne gandim la o alternativa. Colegi de-ai nostri, oameni anonimi, care au vrut sa dea o mana de ajutor, au depus o cerere de inregistrare a unui partid politic. Astazi vreau sa va anunt ca acel partid politic este inscris in registrul partidelor politice din Romania. Astazi vreau sa va anunt ca avem partidul nostru politic. Este vorba despre Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS)”, a mai spus Ciolos.

Citeste si :  Primarul din Tuglui condiționează eliberarea documentelor doar în anumite conditii

Potrivit acestuia, era nevoie de acest ”vehicul politic”.

”Suntem gata sa trecem la treaba. Insa avem nevoie de acest vehicul politic. Pentru noi, un partid politic nu este un scop in sine. Nu ne dorim un partid de dragul de a avea un partid si de a face politica. Partidul este un instrument prin care sa atingem niste obiective pentru Romania”, a mai afirmat Dacian Ciolos.

Potrivit acestuia, in zilele urmmatoare, va fi retrasa de la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a Partiduluii Miscarea Romania Impreuna.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.