Numarul craiovenilor nemultimiti de transportul alternativ creste .. O craioveanca a destainuit experienta ei …

2
8687

Transportul alternativ nu este atat de bun cum vor sa pozeze cei care fac acest serviciu .. De foarte multe ori se intampla acest lucru iar o craioveanca a facut public acest lucru pe grupul de facebook Ești din Craiova dacă….

Din pacate fetele pot sa fie victime ale soferilor acestui gen de serviciu .. Daca la firma de taxi exista un dispecerat cu care se poate lua legatura, la firmele de transport alternativ nu exista o asemenea comunicare directa si rapida …

Soferul se pare ca nu este la prima „abatere” iar firma nu a luat nici o masura impotriva acestei persoane..

„Buna seara. Astăzi am avut o experienta foarte urată cu un șofer Uber.Trag un semnal de alarma pentru fetele care folosesc Uber,pentru ca se pare ca din păcate,nu suntem niciunde în siguranță.Am comandat o masina in jurul orei 12.00.În aproximativ 3 minute mi-a aparut pe aplicație ca masina este foarte aproape de mine și stationeaza, însă nu o vedeam. Am ieșit în strada,m-am uitat stanga-dreapta,fara rezultat. I-am scris mesajul șoferului spunandu-i unde ma aflu cu exactitate, gandindu-ma ca poate aplicația i-a dat o eroare de câțiva metri,cum se mai întâmplă.

Așteptând sa apara șoferul, vad trecând pe lângă mine un bărbat dubios care se uita insistent , analizandu-ma din cap pana în picioare. Culmea este ca semana foarte mult cu poza șoferului din aplicația uber.Am evitat privirea, m-am uitat în continuare în telefon,iar apoi am observat apropiindu-se de mine masina șoferului, care brusc baga cu spatele intr-o parcare,întoarce si pleaca in direcția opusa. L-am sunat și i-am spus ca eu ma aflu în partea opusa si ca l-am văzut cand a intors masina, gandindu-ma in continuare ca nu găsește locația in care ma aflam, în acest moment ” domnul” s-a dezlănțuit, a început sa tipe la mine, sa ma înjure, sa ma acuze ca l-am bagat pe o stradă pe unde nu are loc sa treaca,moment în care i-am închis telefonul in nas pentru ca nu accept sa mi se vorbească in asemenea hal si nu puteam continua discuția cu o asemenea persoana.

Șoferul m-a apelat inapoi si a insistat ca eu sa anulez cursa. Nu am dorit sa anulez cursa pentru ca ma aflam la destinație iar el nu a apărut și culmea mi-a mai vorbit și in acel mod. I-am spus ca îl voi reclama, lucru care din nou l-a facut sa pronunte cuvinte foarte urate.Mi-am dat seama ca persoana care ma „analizase” era chiar șoferul uber , care probabil văzând ca sunt o fata si nu vreun domn cu mușchi, a considerat sa se poarte în acest mod cu mine.

Va mărturisesc ca nu m-am simțit deloc in siguranță sa ma mai aflu pe strada in acel moment, asa ca am intrat in curtea unei grădinițe din zonă si am așteptat pana a venit soțul sa ma ia,circa 15 min in care soferul oricum nu a dorit sa se prezinte la locație, dar cine ar mai fi avut curaj sa se urce în masina lui? A anulat cursa singur, iar Uber mi-a perceput o taxa de anulare in valoare de 10 lei. Bineînțeles ca am facut reclamație, cei de la uber au fost f prompți, mi-au răspuns si mi-au spus ca imi vor rambursa banii. Sper sa se ia masuri si sper sa nu mai întâlnim astfel de șoferi pe uber/ bolt.”, se mentioneaza pe grupul de facebook..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.