Numit HANDICAPAT de Mihai Bendeac pentru o scena din mall, Marius Niculae ii da replica

0
505

Numit HANDICAPAT de Mihai Bendeac pentru o scena din mall, Marius Niculae ii da replica 1Scandalul momentului ia amploare. După ce vedeta Antenei 1, Mihai Bendeac a dezvăluit pe Instagram că Marius Niculae şi-a parcat maşina pe un loc al persoanelor cu handicap dintr-un mall, fostul fotbalist de la Dinamo a reaţcionat extrem de dur.

Mesajul a fost unul agresiv, cel poreclit Săgeată l-a jignit grav pe actor. „Îmi cer scuze că am parcat pe locul tău. E vina agentului de pază că mi-a făcut semn să parchez acolo! Chiar nu mi-am dat seama că acel loc de parcare este rezervat pentru tine! Îţi mulţuesc că nu mi-ai zgâriat maşina, cum fac majoritatea oamenilor când parchezi pe locul lor. Îţi doresc Crăciun Fericit”, a scris Niculae.

În acest scandal a intervenit şi fostul rugbyst dinamovist, George Baltă, care a rămas paralizat după un accident groaznic. „Să dea naiba în ele de locuri care sunt vopsite cu albastru şi mai au şi semn şi mesaj scris pe ele. Cum să nu le vezi? Este mai uşor să ţii coada sus în loc să recunoşti că ai greşit?”, a spus George Baltă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.