O alta lovitura pentru fumatori…

0
67

O alta lovitura pentru fumatori... 1
Fumatorii primesc o noua lovitura. Dupa ce nu li s-a mai permis sa fumeze in spatiile publice inchise, acestia ar putea fi, foarte curand, obligati sa renunte si la utilizarea tigarilor electronice.

Cel putin asta arata un proiect de lege ce se afla in dezbatere la Senat. Potrivit proiectului, fumatul este definit ca fiind „inhalarea voluntara a fumului rezultat in urma arderii tutunului continut in tigarete, tigari de foi, cigarillos si pipe, precum si inhalarea voluntara a aerosolilor rezultati in urma vaporizarii substantelor cu dispozitive electronice de tip «tigareta electronica» sau al dispozitivelor ce incalzesc tutunul fara a produce combustia amestecului”.

Citeste si :  Motiunea de cenzura, impotriva lui Carmen Dan, a picat

In concluzie, fata de definitia aplicabila in prezent, ar aparea pe lista fumatul tigarilor electronice sau incalzite.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Daca acest proiect va fi adoptat, fumatorii nu vor mai putea utiliza tigarile electronice sau incalzite in spatiile publice inchise.

Razboiul impotriva acestor dispozitive a inceput in urma iesirii lui Raed Arafat. Acesta le considera foarte periculoase si le numeste aparatele mortii.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.