O delegatie a primarilor din județul Dolj a participat la o intalnire cu Ion ȘTEFAN,Ministrul Lucrărilor Publice Dezvoltării si secretarul de stat Mihai Firică, reprezentant al Ministerului Culturii

0
179

La Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a desfășurat, ieri, o întâlnire informală între ministrul Ion ȘTEFAN și o delegație a primarilor din județul Dolj. Rând pe rând, au fost prezentate problemele localităților reprezentate de Dumitru Macesanu (comuna Castranova), Florian Serban (comuna Predești), Stanciu Augustin (comuna Apele Vii), Nedelcu Ionel (comuna Rojiște), Popa Gheorghe (comuna Mischii), Viorel Oprescu (comuna Poiana Mare), Cristian Tuta (comuna Bucovăț), Daniel Bobin (comuna Calopăr), Mihai Puiu Calafeteanu (comuna Plenița).

Citeste si :  Comuna Bucovăț a fost innobilatä de prezenta Principelui Nicolae al Romaniei .

La întâlnire a participat și secretarul de stat Mihai Firică, reprezentant al Ministerului Culturii. Au fost analizate oportunitățile de finanțare, comunicarea instituțională, proiectele aflate în diverse stadii de execuție, precum și inițiativele conturate pentru viitorii ani la nivelul fiecărei localități.

O delegatie a primarilor din județul Dolj a participat la o intalnire cu Ion ȘTEFAN,Ministrul Lucrărilor Publice Dezvoltării si secretarul de stat Mihai Firică, reprezentant al Ministerului Culturii 1

S-a pus accentul pe abordarea proiectelor de mari dimensiuni, cu impact major pentru comunitate, conturându-se asocieri în vederea obținerii de finanțare cât mai rapidă. Priorități pentru cele mai multe comune doljene sunt alimentarea cu gaze, investițiile în infrastructura rutieră, precum și investiții în unități de învățământ și medicale.

Citeste si :  Nicolae Giugea : Începând de astăzi nu mai fac parte din grupul parlamentar al PNL

Având în vedere totala deschidere pentru acordarea de sprijin comunităților locale din partea domnului Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, s-a stabilit continuarea întâlnirilor cu primarii și alți reprezentanți ai administrației locale din Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.