O femeie din Craiova s-a ales cu o arsură de gradul III în timp ce făcea un RMN.

0
5152

O pacientă din Craiova acuză clinica medicală unde a făcut RMN că în urma investigației s-a ales cu arsuri. Femeia a avut nevoie ulterior de o intervenție la secția de chirurgie plastică. Între pacientă și reprezentanții medicali au avut loc negocieri în legătură cu suma ce trebuie acordată drept despăgubiri. Cum nu s-a ajuns la o înțelegere, toată situația ar putea fi tranșată în instanță.

Femeia spune că a apelat la clinica privată deoarece aici timpul de așteptare a fost mai scurt față de celelalte. Investigația a avut loc pe data de 17 februarie 2023.

În urma controlului pe care l-a făcut la mâna stângă, femeia s-a ales cu o arsură de gradul trei la umărul drept.“După vreo 5 minute, aparatul a început să ardă foarte rău. Doamnă chiar când aparatul a ars atât de puternic încât am simțit că, corpul meu este într-un șoc, doamna a și întrebat – sunteți ok? La care eu am răspuns nu, pentru ca aparatul arde foarte, foarte rău. aparatul a început să ardă foarte rău, exact ca și un cuptor.”, a declarat Verginica Burdulea..

“Mi s-a răspuns, eu ce să vă fac pentru faptul că durează prea mult și că aveți cu substanța de contrast. M-a băgat iarăși la loc și a continuat examinarea. scrie arsura gradul 3 cu un metal încins pentru că era necrozat erau țesuturile necrozat, rană foarte adânca”, a completat pacienta.

De la RMN pacienta a fost trimisă la o policlinică dar medicul de aici a sfătuit-o să meargă la chirurgie plastică la Spitalul Județean. La două zile după investigația RMN a avut loc intervenția chirurgicală deoarece evoluția rănii impunea asta. Pacienta a încercat pe cale amiabilă să ajungă la o înțelegere cu clinica unde a făcut RMN-ul. Cum nu a găsit înțelegerea necesară, urmează să facă plângere la Colegiul Medicilor și în instanță.

Conducerea clinicii private admite că s-a comis o eroare și spune că încă investighează cele întâmplate.

Femeia și-a scos certificat medico legal care atestă faptul că are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Sursa TVR Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.