O firma din Malu Mare „actor” in finala Champions League si la festivalul NeverSea

0
371

O firma din Malu Mare "actor" in finala Champions League si la festivalul NeverSea 1Compania de producţie publicitara Mediaconcept din judeţul Dolj vrea să investească 250.000 de euro pentru un nou spaţiu de producţie în parcul in­dus­trial High-Tech din Craiova, aflat în curs de amenajare.

În prezent compa­nia de­ţine o fabrică în comuna Malu Mare din judeţul Dolj. De-a lungul anilor, fabrica a realizat produse personalizate pentru diverse cluburi sportive din ţară şi din Europa, iar cel mai recent a lucrat la un proiect pentru finala Champions League şi festivalul NeverSea.

„Anul acesta am realizat perne de decor pentru finala Champions League şi cel mai mare prosop imprimat din România de 150 de mp pentru festivalul de muzică NeverSea. Lucrăm cel mai des pentru agenţii de publicitate care se ocu­pă de zona sportivă, aşa că am lucrat pentru echipe de fotbal precum Man­ches­ter United, AS Monaco sau Olim­pique Marsseiles“, a spus Cosmin Rusu, co-proprietar al companiei Mediaconcept.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.