Home » Actualitate » Actualitate Dolj » O firma din Malu Mare “actor” in finala Champions League si la festivalul NeverSea

O firma din Malu Mare “actor” in finala Champions League si la festivalul NeverSea

Compania de producţie publicitara Mediaconcept din judeţul Dolj vrea să investească 250.000 de euro pentru un nou spaţiu de producţie în parcul in­dus­trial High-Tech din Craiova, aflat în curs de amenajare.

În prezent compa­nia de­ţine o fabrică în comuna Malu Mare din judeţul Dolj. De-a lungul anilor, fabrica a realizat produse personalizate pentru diverse cluburi sportive din ţară şi din Europa, iar cel mai recent a lucrat la un proiect pentru finala Champions League şi festivalul NeverSea.

„Anul acesta am realizat perne de decor pentru finala Champions League şi cel mai mare prosop imprimat din România de 150 de mp pentru festivalul de muzică NeverSea. Lucrăm cel mai des pentru agenţii de publicitate care se ocu­pă de zona sportivă, aşa că am lucrat pentru echipe de fotbal precum Man­ches­ter United, AS Monaco sau Olim­pique Marsseiles“, a spus Cosmin Rusu, co-proprietar al companiei Mediaconcept.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Baschet : Americanul Josh Greene, noul jucator al Craiovei

Fundașul american Joshua Cristopher GREENE și-a dat acordul să evolueze în noul sezon pentru S.C.M. ”U” Craiova sub comanda antrenorului...

Închide