O guvernare care-a pierdut controlul! Institutiile sunt varza! Dupa fiecare moarte se cer anchete pentru ca prostii au ajuns sa ne conduca!

0
392

O guvernare care-a pierdut controlul! Institutiile sunt varza! Dupa fiecare moarte se cer anchete pentru ca prostii au ajuns sa ne conduca! Moartea tragica a copilelor rapite de monstrul din Caracal scoate la iveala, mai mult ca in orice alt caz, moartea clinica in care se afla institutiile statului roman si esecul unei guvernari care-a umplut cu prosti, pana la sugrumare, institutii-cheie ale statului.

Propaganda PSD cere anchetarea STS!

Cum sa fie bun STS ? Dar SRI de ce nu a fost chemat sa ajute la acest caz ?

Ministrul de Interne cere anchetarea Politiei si a STS!

Procurorul general cere ancheta la Parchetul Caracal!

Ce-am aflat? Politistii n-au putut intra s-o salveze pe minora de 15 ani pentru ca legea permite perchezitii DOAR intre orele 6.00 si 20.00! Criminalul o transa in chinuri groaznice pe copila si politistii erau dupa gard!

Toate acestea se intampla in ziua in care s-a mai comis o crima! Care risca sa treaca aproape neobservata, desi este odioasa! Sectia Speciala il ancheteaza pe procurorul DNA care deschisese un dosar pe numele agentului guvernamental care, in loc sa apere interesele statului romana la CEDO, l-a aparat pe infractorul Dragnea.

Mai mult, ala s-a dus pur si simplu la Adina Florea si l-a parat pe procuror ca si-a permis sa-l cerceteze! Pai cum sa ma cerceteze, nu suntem noi la Putere? Iar aia s-a dus la DNA si a luat dosarul!

Romania traieste cea mai neagra perioada din ultimii 30 de ani . Increderea in institutiile statului este 0 (ZERO) ! Tinerii sunt in panica si asteapta sa termine studiile ca apoi sa plece din tara asta , siguranta este zero la fel ca increderea !

Tragedia de la Caracal arata cat de slab este sistemul si cat de slabi sunt cei care il conduc .. Eu va intreb : PANA CAND ?

Distrugeti tot ! Pentru infectul vostru partid ! Jucati pe cadavre nenorocitilor … Sunteti plini de sange pe maini si acum cereti vinovati ?

Voi cereti vinovati cand sistemul vostru e mort ? PLECATI VOI ! NOI RAMANEM IN ROMANIA!

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.