O nouă companie aeriană, Lumiwings, va începe operarea în luna aprilie 2021 pe ruta Craiova- Forli, Italia.

0
268

De pe Aeroportul Internaţional Craiova o nouă companie aeriană, Lumiwings, va începe operarea în luna aprilie 2021 pe ruta Craiova- Forli, Italia.
Frecvenţa va fi de două zboruri/săptamană.
Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul companiei Lumiwings și au un preț de pornire de 45 de euro/sens.

Începand din luna iunie 2021 se va deschide ruta Forli – Trapani, Sicilia, dând astfel posibilitatea pasagerilor să ajungă in sudul Italiei din Craiova via Forli.

Lumiwings este o companie aeriană tânără, născută la Atena în 2015. Dupa operarea cu success a curselor charter îsi deschide baza la începutul anului 2021 la aeroportul Forli, oferind zboruri către și din numeroase destinații din Italia, Grecia și Europa de Est.

„Conducerea aeroportului a reușit să stabilească o colaborare cu compania Lumiwings, din Grecia, care va pune la dispoziția călătorilor din Oltenia încă o destinație din Italia. Primele zboruri de la și către Forli vor avea loc în data de 23 aprilie, iar noua rută aeriană directă are prevăzută o frecvență de operare de 2 curse pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Ne bucurăm să constatăm că efortul constant pe care îl facem pentru a moderniza infrastructura aeroportuară și a îmbunătăți dotările este de natură să-i convingă pe operatorii de zboruri și să crească interesul acestora pentru AIC“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Directorul general al Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, a precizat că biletele pentru ruta Craiova – Forli pot fi deja rezervate pe pagina de internet a operatorului. „Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către Forli – Italia și, totodată, un nou operator aerian, Lumiwings, pe AIC. Zborurile vor începe în luna aprilie, rezervările fiind deja disponibile pe site-ul www.lumiwings.com“, a afirmat Sorin Manda, directorul general al Aeroportului Internațional Craiova.

Compania are în dotare aeronave de tip Boeing 737 300 si 737 400, cu 139 locuri, respectiv 168 locuri în configuraţia economică, având totodată şi aeronave cu configuraţie business class.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.