O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi in scandalul plagiatului

0
1168
O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi in scandalul plagiatului
O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi in scandalul plagiatului

După ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a desemnat comisia care va studia lucrarea de doctorat acuzată că ar fi plagiată, şefa DNA Laura Codruţa Kovesi a anunţat că vrea să se prezinte în faţa comisiei să-şi susţină punctul de vedere. Oficialii Ministerului Educaţiei spun că regulamentul nu prevede ca autorul lucrării, care face obiectul unei sesizări de plagiat, să îşi prezinte punctul de vedere, dar nici nu este interzis.

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a reacționat și este pregătit să-i mai dea o lovitură şefei DNA.
Laura Codruta Kovesi, COMPARATĂ cu Elena Ceaușescu și Ana Pauker

„Într-o grosolană încercare de intimidare a celor care trebuie să se pronunțe asupra plagiatului pe care l-a comis în teza de doctorat, Laura Codruta Kovesi a cerut să-și susțină personal punctul de vedere în fața Comisiei tehnice a CNATDCU. Este o presiune fără precedent. Niciuneia dintre persoanele ale căror teze de doctorat au fost analizate de CNATDCU, indiferent că a fost vorba de fostul Victor Ponta, Petre Tobă ș.a.m.d., nu i s-a permis să își susțină punctul de vedere în fața vreunei Comisii tehnice. Ca urmare, GIP a solicitat CNATDCU să nu accepte solicitarea procurorului șef DNA. În măsura în care solicitarea abuzivă a Laurei Codruța Kovesi va fi acceptată, GIP a solicitat CNATDCU ca Mugur Ciuvică să prezinte și el personal Comisiei tehnice dovezile plagiatului. Am solicitat, de asemenea, ca Mugur Ciuvică să fie prezent la ședința Comisiei tehnice în care procurorul șef DNA își va susține punctul de vedere. În plus, am cerut ca ședințele Comisiei tehnice în care vor fi prezenți Laura Codruța Kovesi și Mugur Ciuvică să fie publice”, se arată pe siteul GIP.

Laura Codruta Kovesi este principala tinta a multor atacuri media din ultimul timp avand in vedere ca destul de multi oameni politici au dosare la DNA , institutia pe care o conduce si care este foarte mult sustinuta de oamenii din afara tarii .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.