O noua meserie : furtul de coroane !

0
97

O noua meserie : furtul de coroane ! 1Azi am realizat ca trebuie trecut in lista meseriilor din Romania inca una care azi am vazut pentru prima oara ca inca se cauta : furtul de coroane !

In jurul orei 13 am mers la Cimitirul Sineasca impreuna cu delegatia echipei Universitatea Craiova care a depus o coroana la mormantul lui Cristi Neamtu . Ajuns acolo am gasit o coroana de la Ultras Craiova si a ramas acolo dupa plecarea noastra dar acum intervine meseria noua : furtul de coroane !

Citeste si :  Fotbal : Florin Costea semneaza azi cu FC U Craiova !

La ora 16:30 am mers pentru ca stiam ca urmeaza sa ajunga Peluza Sud 97 la mormantul lui Cristi Neamtu si ce sa vezi ? Ambele coroane au disparut iar una singura de la Peluza Nord a ramas acolo ..

Daca inmormantarea lui Ilie Balaci a fost furata de primarie si psd apoi oferita la tava catre Peluza Nord , la Cristi Neamtu acestia nu existau .. nici echipa si nici cei din Peluza Nord !

Citeste si :  Fotbal : Programul turului 4 al Cupei Romaniei ! Universitatea Craiova si-a aflat adversarul in turul 4 al Cupei Romaniei : ACS Vedita Colonesti – Universitatea Craiova .

Ce te faci ca si aceasta tragedie vor sa o confiste ! Ghinion ba baieti …

O noua meserie : furtul de coroane ! 2

Aceste 2 coroane au fost furate de cei de la Peluza Nord ! Unde va e respectul si onoarea?

Am uitat voi aveati una la 15 lei cumparata din Craiovita …

Si cu istoria sa va aduc la cunostiinta ca voi sunteti din 2013 ? Pai Cristi Neamtu a decedat in 2002 , ce legatura aveti voi ? O parte din voi nici nu se nascuse cand Cristi Neamtu a mers sa apere Poarta Raiului.

Pai cum facem “ba” baieti ? Sunt multe care se pot cumpara cu bani (o parte din voi clar) dar pentru celelalte exista Istorie si Suflet ceea ce la voi nu exista ..

Citeste si :  Primaria Craiova ignora cererea depusa de Universitatea Craiova!

Si chiar atat de josnici sa fiti … e urat ! Cristi Neamtu a jucat la Universitatea Craiova nu la CS U Craiova 😉

 

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.