O noua sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Craiova are loc maine

0
359

Maine are loc o noua sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Craiova. Si de aceasta data sedinta are loc online si este transmisa pe canalul youtube al Primariei Craiova iar consilierii locali vor vota prin aplicatia pirs-eprim.

Primaria Craiova urmeaza sa aprobe documentatia tehnica (DALI) pentru primele blocuri care vor fi reabilitate prin PNRR. Este vorba de 14 blocuri pentru care primaria a semnat contractul de finantare inca din iarna anului 2022 cu Ministerul Dezvoltarii. Valoarea totala a acestui proiect este de 30.107.445, 27 de lei din care valoarea eligibila prin PNRR este de 25.300.274, 18 de lei si valoarea TVA-ului aferenta cheltuielilor eligibile, 4.807.071,09 de lei.

Tot maine urmeaza sa se aprobe Documentația de avizare și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Măsuri de performanță energetică privind clădiri aparținând de 6 unități de învățământ în Craiova – Eficiență energetică în clădirile educaționale – Grădinița Pinocchio – Municipiul Craiova”- pachetul de măsuri PM2.

Un alt proiect pe ordinea de zi vizeaza parcul de aventuri din Tineretului. Este vorba despre regulamentul de desfasurare a activitatilor in Basecamp, in care sunt cuprinse si tarifele. Banii vor fi incasati de RAADPFL. Astfel, craiovenii dornici de aventura la marginea orasului vor fi nevoiti sa scoata din buzunar pana la 50 de lei.

,,Operatorul R.A.A.D.P.F.L. Craiova a realizat in Parcul Tineretului, proiectul Basecamp-parc de aventuri ce cuprinde trasee cu obstacole la sol si cabluri la inaltime, unde urmeaza sa se desfasoare activitati specifice acestui tip de antrenament. Acest sport este foarte popular in randul copiilor si tinerilor din intreaga lume, reprezentand emotie, curaj, adrenalina, forta si indemanare, depasirea limitelor si cresterea increderii de sine, precum si depasirea fricii de inaltime. Personalul de deservire este format din voluntari ai proiectului Basecamp si reprezentanti ai operatorului R.A.A.D.P.F.L. Craiova si este alcatuit din supraveghetori (minim o persoana pentru fiecare traseu, fiind asigurat din randul voluntarilor asociatiei), salvatori (minim o persoana pentru fiecare traseu, fiind asigurat din randul voluntarilor asociatiei) si casieri (fiind asigurati de catre RAADPFL Craiova).
La activitatile organizate pe traseul la sol pot participa trei categorii de utilizatori: adulti, studenti si elevi, precum si minori cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani”, se arata in proiectul de hotarare care va fi supus votului in sedinta Consiliului Local din aceasta saptamana.
Proiectul ordinii de zi este disponibil aici

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.