O șoferiță a demonstrat că nu era beată la volan! Alcoolemia era cauzată de fructele mâncate

0
274

O șoferiță din Sebeș a fost prinsă cu o alcoolemie de 0.05 la mie, în timp ce conduce un autoturism. Astfel, oamenii legii i-au dat la acel moment un avertisment și suspendarea carnetului de concedere pe o perioadă de 90 de zile. Femeia a contestat decizia polițiștilor din Sebeș în instanță, menționând că nu a consumat băuturi alcoolice, ci doar a mâncat alimente fermentate.

În acest caz, Judecătoria Sebeș i-a dat câștig de cauză, iar două motive ale deciziei au fost faptul că de la dosar ar fi lipsit fișa care indica alcoolemia femeii, dar și seria aparatului etilotest cu care aceasta fusese testată, scrie Digi 24.

Șoferița prinsă cu alcoolemie și-a recuperat carnetul în instanță.  În cazul în care aparatul etilotest, cu care a fost testată persoana, nu poate fi verificat, se ia în calcul posibilitatea unei erori. Totodată, pentru moment, IPJ Alba nu a contestat decizia Judecătoriei Sebeș în acest caz.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.