O viata doar alaturi de Stiinta !

0
118

O viata doar alaturi de Stiinta ! 1In acest moment pe noul “Ion Oblemenco” joaca o echipa fabricata in sediul FRF si nu adevarata Stiinta cum unele ziare o numesc pe aceasta echipa . De ce nu este Stiinta ? Pentru ca am avut ocazia si pot sa spun ca sunt bucuros sa cunosc oameni care stiu acest adevar si care mi-au adus cateva dovezi   care numai este nevoie de nici un comentariu .

“Liga Suporterilor” spune ceva celei care acum se pregateste sa joace pe noua arena ? Nu cred ..  Pentru ei nu inseamna nimic .. Pentru Adevarata Stiinta aflati ca inseamna ceva enorm de mult pentru ca istoria nu inseamna ce este azi pe teren .

Citeste si :  Fotbal / Liga Doljului / Play-off, Etapa a 5 a : FC U Craiova continua cu inca o victorie drumul spre Divizia C

Liga Suporterilor F.C. Universitatea Craiova a fost dragi cititori .. si cei care au o anumita varsta pot confirma acest lucru . Spre ghinionul unora ,eu cunosc un om caruia ii multumesc , ca am avut ocazia sa stiu despre aceasta liga .. si aduc o dovada ce nu poate sa fie contestata:

O viata doar alaturi de Stiinta ! 2

Adevarul trebuie sa fie spus ! Nu este sintagma politica .. este realitatea . Jurnal de Craiova va aduce inca 2 sa spunem documente extraordinare despre FC Universitatea Craiova care pentru noi este numita si Stiinta !

Citeste si :  Fotbal / Andrei Cosma , FC U Craiova : Am venit sa joc la adevarata Stiinta !

Suporter “U” Craiova spune ceva celor care acum sunt pe stadion ? Nu cred .. si nu spune multor oameni .. Sa va spun ca domnul Adrian Mititelu a facut legitimatii de suporter ? DA ! Si poate sa confirme acest lucru .. eu va confirm altfel pentru ca dovada este cel mai bun argument al unei dispute . Tot timpul vreau sa vin cu dovezi ca sa nu existe dubii la ce scriu aici ..

O viata doar alaturi de Stiinta ! 3

Si ca totul sa fie frumos .. aceeasi persoana detine aceste legitimatii dar a dorit sa ramana anonim pentru a nu exista discutii .. Tot acelas om ne-a prezentat si un abonament .. 2000 – 2001 a fost campionatul de cand exista acest abonament ..

Citeste si :  6 Martie – evenimente, nasteri, decese

O viata doar alaturi de Stiinta ! 4

Dragi prieteni sunt dovezi clare si nimeni nu poate sa schimbe acest lucru . Vreau pe aceasta cale sa multumesc din tot sufletul meu acestei persoane si sa spun ca Stiinta ramane o stare de spirit care nu poate sa fie cumparata de nimeni . Nici o echipa sau un partid nu poate face acest lucru posibil ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.