Home » Editorial » O viata doar alaturi de Stiinta !

O viata doar alaturi de Stiinta !

Share ..

In acest moment pe noul “Ion Oblemenco” joaca o echipa fabricata in sediul FRF si nu adevarata Stiinta cum unele ziare o numesc pe aceasta echipa . De ce nu este Stiinta ? Pentru ca am avut ocazia si pot sa spun ca sunt bucuros sa cunosc oameni care stiu acest adevar si care mi-au adus cateva dovezi   care numai este nevoie de nici un comentariu .

“Liga Suporterilor” spune ceva celei care acum se pregateste sa joace pe noua arena ? Nu cred ..  Pentru ei nu inseamna nimic .. Pentru Adevarata Stiinta aflati ca inseamna ceva enorm de mult pentru ca istoria nu inseamna ce este azi pe teren .

Liga Suporterilor F.C. Universitatea Craiova a fost dragi cititori .. si cei care au o anumita varsta pot confirma acest lucru . Spre ghinionul unora ,eu cunosc un om caruia ii multumesc , ca am avut ocazia sa stiu despre aceasta liga .. si aduc o dovada ce nu poate sa fie contestata:

Adevarul trebuie sa fie spus ! Nu este sintagma politica .. este realitatea . Jurnal de Craiova va aduce inca 2 sa spunem documente extraordinare despre FC Universitatea Craiova care pentru noi este numita si Stiinta !

Suporter “U” Craiova spune ceva celor care acum sunt pe stadion ? Nu cred .. si nu spune multor oameni .. Sa va spun ca domnul Adrian Mititelu a facut legitimatii de suporter ? DA ! Si poate sa confirme acest lucru .. eu va confirm altfel pentru ca dovada este cel mai bun argument al unei dispute . Tot timpul vreau sa vin cu dovezi ca sa nu existe dubii la ce scriu aici ..

Si ca totul sa fie frumos .. aceeasi persoana detine aceste legitimatii dar a dorit sa ramana anonim pentru a nu exista discutii .. Tot acelas om ne-a prezentat si un abonament .. 2000 – 2001 a fost campionatul de cand exista acest abonament ..

Dragi prieteni sunt dovezi clare si nimeni nu poate sa schimbe acest lucru . Vreau pe aceasta cale sa multumesc din tot sufletul meu acestei persoane si sa spun ca Stiinta ramane o stare de spirit care nu poate sa fie cumparata de nimeni . Nici o echipa sau un partid nu poate face acest lucru posibil ..

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Moneda nationala continua sa se deprecieze in raport cu euro; BNR anunta un curs de 4,6390 lei/euro

Conform AgerPres ,moneda națională continuat să se deprecieze vineri în raport cu euro, cursul anunțat de Banca Națională a României...

Închide