Oameni de ZECE : Cosmin Corâțu

9
371

Un nou proiect Jurnal de Craiova incepe in aceasta seara . OAMENI DE ZECE este noul proiect care promoveaza oamenii care au schimbat orasul nostru ..

Din 5 ianuarie tu poti vota OMUL DE ZECE AL CRAIOVEI !

Cosmin Corâțu este primul OM de ZECE .

 

Oameni de ZECE : Cosmin Corâțu 1

Jurnal de Craiova: Sunteti Consilier Local din partea PNL in cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova. Anul 2021 a inceput cu foarte multe provocari . Cum a fost pentru dumneavoastra inceputul de an ?
Cosmin Corâțu: Anul acesta a început greu, având în vedere că activitatea în mediul privat a fost profund afectată în 2020 de pandemie și de restricțiile introduse pentru a reduce impactul covid asupra populației.

Jurnal de Craiova: Pandemia este cea mai grea perioada a omenirii . Pentru dumneavoastra a fost o provocare pe plan profesional dar cum a fost pe plan personal ?
Cosmin Corâțu: Aș fi ipocrit să nu recunosc că mi-a prins bine într-un fel pauza impusă de restricții, am avut pentru prima dată în viață ocazia de a petrece mult timp alături de familie, ocazie pe care din păcate mulți oameni din mediul privat nu au avut-o decât atunci când a apărut pandemia.
În plan profesional a trebuit să regândim o altă strategie pentru a putea supraviețui, am învățat din mers pe pielea noastră, ce trebuie făcut, în așa fel încât angajații și colaboratorii să fie cât mai puțin afectați de această situație.
Jurnal de Craiova: Chiar daca nu discutati despre familie.. Cum a fost anul care se incheie din punct de vedere personal?
Cosmin Corâțu: În fiecare zi încerc să mă bucur cât mai mult de viața din mijlocul familiei, pot spune că a fost un an plin de amintiri frumoase, am o familie minunată, din punctul acesta de vedere mă consider un om bogat.

Oameni de ZECE : Cosmin Corâțu 2

Jurnal de Craiova: Sunteti primul care a propus un proiect pentru craioveni dar in special pentru siguranta craiovenilor . A fost una din provocari ?
Cosmin Corâțu: Mi-am ales ca proiectele mele să graviteze în jurul siguranței cetățenilor, deoarece nu avem altceva de făcut decât să copiem ce funcționează în țările din Vest și să implementăm aceste idei în orașul nostru. Simplu!
A fost o provocare, mi-am dorit mult să fac asta, mi-ar plăcea ca niciun locuitor al orașului să nu moară sau să fie rănit într-un accident de circulație, mă voi implica și pe viitor în proiecte similare.

Citeste si :  Ionut Stroe , ministrul Tineretului si Sportului : Bazin olimpic de inot la Laguna Albastra si modernizarea Salii Vointa

Oameni de ZECE : Cosmin Corâțu 3

Jurnal de Craiova: Revenim la proiectul dumneavoastra . Craiova avea la cel putin o saptamana un accident in care este implicat un pieton. Care este situatia acum?
Cosmin Corâțu: Am avut o discuție cu șeful Poliției Rutiere pe acest subiect, care mi-a spus că acolo unde s-au montat aceste bumpere nu a mai avut loc NICIUN ACCIDENT!
Înainte, conform statisticii, erau zeci de răniți grav dar și oameni uciși pe trecerea de pietoni.

Citeste si :  Cosmin Corâţu: Am venit cu propunerea să instalăm câteva staţii de încărcare a automobilelor electrice ..

Jurnal de Craiova: La ce proiecte sa ne asteptam in anul 2022 ? Care sunt provocarile dumneavoastra ?
Cosmin Corâțu: Voi continua proiectele legate de siguranța cetățenilor, vreau să mă implic și în amenajarea locurilor de joacă pentru copii, am două proiecte pentru RAT și RADPFL…
Atunci când vom scăpa de acest virus, îmi doresc să avem la Craiova un festival gen Electric Castle, știu ce trebuie făcut și cu cine trebuie discutat, pentru a pune Craiova pe harta marilor festivaluri de gen.

Jurnal de Craiova: Decembrie a fost o luna agitata pentru noi toti . Cum a fost pana acum ?
Cosmin Corâțu: Eu sunt o fire pozitivă, încerc să am un vibe bun și de obicei reușesc. Nu mă influențează agitația din jur.

Jurnal de Craiova: A reusit pandemia sa schimbe destul de multe persoane . Cum au fost oamenii cu care ati intrat in contact in acest an ?
Cosmin Corâțu: Oamenii cu care interacționez zilnic lucrează în principal în mediul privat, pot spune ca au fost puternic afectați de pandemie.
Încerc pe cât posibil să fiu amabil și să le spun o vorbă bună, cred ca acest lucru contează foarte mult pentru ei.
Jurnal de Craiova: Suntem la final de an si vreau sa descrieti 2021 in 5 cuvinte . Care sunt acestea ?
Cosmin Corâțu: Dinamic, provocator, surprinzator, instabil, satisfăcător.

Citeste si :  Proiectul PNL Craiova a fost pus in aplicare . In Craiova a demarat acţiunea de montare a limitatoarelor de viteză!

Jurnal de Craiova: La final de an vreau din partea dumneavoastra un mesaj pentru cei care ne citesc pentru 2022 .
Cosmin Corâțu: Voi încheia cu un mesaj al Regelui Mihai I pentru poporul român, mesaj care este atât de actual și în aceste vremuri:

„Români,

Am trecut prin multe încercări în trecut. De-a lungul veacurilor am avut de luptat cu nu mai puțin de patru imperii. Și am supraviețuit tuturor.
Deci, dacă simțiți o anume descurajare astăzi, vă cer să vă amintiți cât de multe am realizat noi în trecut și să vă gândiți cât de multe putem noi împlini dacă rămânem determinați și uniți.”

La mulți ani!STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.