Oameni de ZECE : Florin Spinu

2
270

Un nou proiect Jurnal de Craiova incepe in aceasta seara . OAMENI DE ZECE este noul proiect care promoveaza oamenii care au schimbat orasul nostru ..

Din 5 ianuarie tu poti vota OMUL DE ZECE AL CRAIOVEI !

Florin Spinu este urmatorul OM de ZECE care il prezentam !

Oameni de ZECE : Florin Spinu 1

Jurnal de Craiova: Sunteti Presedintele echipei de fotbal ACSO Filiasi. Anul 2021 a inceput cu foarte multe provocari. Cum a fost pentru dumneavoastra inceputul de an ?

Florin Spinu: Am avut un inceput de an perfect din toate punctele de vedere dar vreau sa remarc doar pe parte profesionala deoarece am terminat campionatul pe locul doi, un loc care ne-a dus la barajul de promovare in liga a 2-a, baraj pe care l-am pierdut.
Oameni de ZECE : Florin Spinu 2

Jurnal de Craiova: Pandemia este cea mai grea perioada a omenirii. Pentru dumneavoastra a fost o provocare pe plan profesional dar cum a fost pe plan personal?

Florin Spinu: Da cu parere de rau asa este, pandemia a schimbat viata intregii omeniri, profesional a fost foarte greu datorita protocoalelor impuse de guvern dar am trecut cu bine si datorita faptului ca majoritatea persoanelor ce activeaza in cadrul clubului au ales sa se vaccineze. Pe plan personal a fost foarte greu sa ma acomodez cu masurile de protectie cu izolarea care din pacate acest virus a fost si in familia mea dar am trecut cu bine iar acum cu totii suntem vaccinati cu toate cele 3 doze.

Oameni de ZECE : Florin Spinu 3
Jurnal de Craiova: Chiar daca nu discutati despre familie.. Cum a fost anul care se incheie din punct de vedere personal?

Florin Spinu: Anul care se incheie in cateva zile a fost un an zic eu normal pentru mine. Vreau sa-i multumesc sotiei mele pentru ca este foarte intelegatoare si ma sustine in activitatea mea. O iubesc si sincer este totul pentru mine.

Oameni de ZECE : Florin Spinu 4

 

Jurnal de Craiova: Aveti o experienta destul de mare in fotbal. Cum au fost inceputurile pentru Florin Spinu cat si provocarile de la inceput?

Florin Spinu: Ma bucur foarte mult pentru ca am ales sa joc fotbal si sa raman in acest fenomen si dupa ce m-am lasat de fotbal. Am trecut prin toate etapele pana sa ajung presedinte de club. Nu pot sa spun ca a fost usor dar nici foarte greu deoarece am invatat si am fost foarte atent la persoanele care erau pe aceasta pozitie si pot spune ca de la fiecare am luat ceea ce am crezut eu ca este bine.
\Sincer am stat pe langa oameni foarte importanti din acest fenomen si sincer cred ca datorita caracterul si a muncii depuse in slujba acestui minunat sport numit, FOTBAL” am ajuns si in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal ca reprezentant al echipelor din liga a 3-a.
Oameni de ZECE : Florin Spinu 5

Jurnal de Craiova: Chiar daca sunteti craiovean, Filiasi este a doua casa pentru dumneavoastra. Cum a inceput colaborarea cu CSO Filiasi?

Florin Spinu: Pentru mine Filiasi este ca si casa mea, colaborarea cu ACSO Filiasi a inceput in anul 2009 dupa ce in perioada 2005-2009 am activat cu clubul meu privat Scoala de Fotbal Luceafarul Filiasi care era un club exclusiv pe copii si cu care am avut rezultate extraordinare atat la nivel de judet cat si la nivel national ajungand cu ei in primele 8 echipe din tara la turneul final de la Bistrita la Cupa Ghe. Ene.
Oameni de ZECE : Florin Spinu 6

Jurnal de Craiova: Toata Romania stie acum de Filiasi. Cat de mare a fost dorinta sa aveti asemenea parcurs in Cupa Romaniei?

Florin Spinu: Dorinta mea a fost foarte mare pentru a trece de turul patru datorita faptului ca am ajuns de patru ori in turul patru si nu puteam trece mai departe. Insa acum am scris istorie ajungand pana in sferturi!

Oameni de ZECE : Florin Spinu 7

Jurnal de Craiova: Decembrie a fost o luna agitata pentru noi toti. Cum a fost pana acum?

Florin Spinu: Pentru mine a fost si este o luna cu un inceput foarte bun datorita victoriei din ultima etapa si bineinteles o vacanta scurta insa meritata!

Oameni de ZECE : Florin Spinu 8

Jurnal de Craiova: A reusit pandemia sa schimbe destul de multe persoane. Cum au fost oamenii cu care ati intrat in contact in acest an?

Florin Spinu: Schimbari majore nu au existat la persoanele cu care am relationat in diverse activitati, insa, este clar ca viata noastra sa schimbat total datorita acestei pandemii!

Oameni de ZECE : Florin Spinu 9

Jurnal de Craiova: Suntem la final de an si vreau sa descrieti 2021 in 5 cuvinte. Care sunt acestea?

Florin Spinu: An istoric pentru A.C.S.O. Filiasi!

Jurnal de Craiova: La final de an vreau din partea dumneavoastra un mesaj pentru cei care ne citesc pentru 2022.

Florin Spinu: E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.