Oameni ‘noi’ in politica!

0
215

Dacian Ciolos a fost ales cu mare fast presedinte al PLUS si a vorbit despre oameni noi in politica, insa apar tot mai multe informatii despre oamenii controversati care s-au alaturat proiectului.

Dupa ce s-a aflat ca un fost PRM-ist a fost ales in conducerea PLUS, o membra a Biroului National al partidului s-a facut remarcata de-a lungul timpului printr-o ascensiune fara precedent si o pensionare la fel de brusca.

Irina Alexe, responsabila cu “Dezvoltarea teritoriala” in Biroul National al PLUS, a fost numita, in septembrie 2016, in functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Anterior, Irina Alexe a ocupat functia de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului Dacian Ciolos.

Potrivit informatiilor din presa anilor precedenti, Irina Alexe a fost cel mai tanar chestor (grad profesional echivalent celui militar de general cu o stea) din Politia Romana, la doar 35 de ani. Este un mister total felul in care Irina Alexe a ajuns chestor la 35 de ani, lucru care parea imposibil, tinand cont de pasii care trebuie parcursi si de faptul ca acest grad profesional se obtine foarte greu. Alexe a ajuns la MAI, unde s-a ocupat de coordonarea prefectilor, in urma insistentelor lui Vasile Blaga.

Citeste si :  Carmen Dan a plecat dar a ramas umbra ! Pagina oficiala a Ministerului de interne apare tot Carmen Dan !

Irina Alexe nu a fost doar cel mai tanar chestor din istorie, ci si unul dintre cei mai tineri pensionari din sistem. Noua membra a conducerii PLUS s-a pensionat la 42 de ani si,are o pensie de aproximativ 13.000 de lei pe luna.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.