Home » Administratie » Administratie Dolj » Oana Bica, noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj

Oana Bica, noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj

Oana Bica, noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj

Consilierii doljeni au votat ieri, în cadrul şedinţei ordinare, noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Locul a rămas vacant prin plecarea Alinei Tănăsescu în Parlament, aceasta obţinând un fotoliu de deputat la alegerile din 11 decembrie 2016. Oana Bica a fost nominalizarea PSD pentru această funcţie şi a obţinut de la colegii social-democraţi un număr de 24 de voturi.

Consilierii PNL au votat împotrivă, dar cu menţiunea că nu au nimic personal cu Oana Bica. Singurul motiv ar fi acela că nu au fost consultaţi în prealabil… Oana Bica, vicepreşedinte Direcţia Economic, vine cu o experienţă de manager, ea aflându-se în fruntea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, câţiva ani, perioadă în care instituţia a devenit extrem de vizibilă.

Odată cu nominalizarea Oanei Bică, PSD-ul a mai făcut un anunţ ieri, şi anume, că celălalt vicepreşedinte, Cosmin Vasile, a devenit noul lider al consilierilor judeţeni PSD. „Ţinând cont de faptul că în component actualului Consiliu Judeţean nu mai sunt decât două partide politice, noi, consilierii PNL credem că era normal ca cel de-al doilea vicepreşedinte să fie şi din partea liberalilor, astfel cetăţenii Doljului care au votat cu PNL să fie şi ei reprezentanţi la nivelul administraţiei judeţene”, a subliniat Călin Cosmin, consilier judeţean PNL.

Înainte de a se vota (n.r. votul fiind unul secret), consilierul judeţean liberal Laurenţiu Ivanovici, care şi el a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte Direcţia Economic, i-a recomandat noului vicepreşedinte să aibă toată deschiderea faţă de personalul Departamentului Economic, fiind unul extrem de profesionist şi a ţinut să sublinieze că niciun consilier liberal nu a votat împotrivă pe motiv că ar avea ceva personal cu Oana Bica, dimpotrivă.

Mult succes din partea echipei Jurnal de Craiova si sa speram sa avem o colaborare destul de stransa pentru ca cetateanul are nevoie de informare si de proiectele Consiliului Judetean Dolj .

Sursa acestui articol Cuvantul Libertatii !

 

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Redactie

One comment

  1. Pai parca taicaso colonelu erea mare liberal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Consiliul Judetean Dolj are inca de lucrat la transparenta decizionala

Ședința de joi a Consiliului Judetean Dolj, prima pe anul 2017, a fost marcată de trei evenimente notabile: alegerea unui...

Închide