Home » Actualitate » Educatie » OFERTA EDUCATIONALA A JANDARMERIEI ROMANE

OFERTA EDUCATIONALA A JANDARMERIEI ROMANE

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru sesiunea ianuarie 2018, instituțiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române organizează concursul de ocupare a celor 700 de locuri repartizate, după cum urmează – 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi) în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi) în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, județul Suceava.

Pentru a putea participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii şi criterii specifice, dintre care amintim: să aibă cetăţenia română, să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă media la purtare în perioada studiilor liceale – minim 9, vârsta între 18 ani împliniţi şi 27 de ani (împliniţi în anul participării la concurs), înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile,  apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic, fără antecedente penale.

Locurile scoase la concursul de admitere sunt comune pentru femei şi bărbaţi.

Cererile-tip de înscriere la sesiunea de admitere ianuarie 2018 se depun de candidaţi la sediul IJJ Dolj până la data de 05 decembrie 2017, iar concursul de admitere se va desfăşura în perioada 13 – 21.01.2018.

Pentru detalii şi înscriere, doritorii se pot adresa Serviciului Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în zilele de miercuri, joi şi vineri, între orele 08.00 – 16.00, la sediul din Craiova, str. Alexandru Macedonski, nr.7 şi la tel. 0251.534.223, 0251.534.224, interior 24412, 24419, 24657, sau pot accesa site-urile celor două şcoli de subofiţeri: www.scoaladragasani.ro şi www.jandarmeriafalticeni.ro.

 Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
RISE Project detoneaza o noua BOMBA! Dragnea plateste sute de mii de euro incercand sa obtina o vizita oficiala in America!

RISE Project detonează o nouă bombă! Dragnea plătește sute de mii de euro încercând să obțină o vizită oficială în America!Un...

Închide