Olguta, tipete in Parlament dupa ce a fost pusa la punct de Violeta Alexandru …

0
145

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a tipat la ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in cadrul audierilor din Parlament. Vasilescu i-a cerut cu voce ridicata sa spuna daca guvernul va creste pensiile cu 40%.

„Veti creste cu 40% punctul de pensie de la 1 septembrie? Nu ca veti respecta legea in vigoare. Raspundeti cu da sau nu”, a spus Vasilescu pe un ton ridicat.

„Va spun ca sunt ministrul Muncii si rolul meu este sa aplic legea. Nu mai manipulati, cand vreau sa spun ceva, spun cu subiect si predicat. Creati panica in populatie. Voi respecta legea, va rog nu mai manipulati, nu mai creati panica ca se creeaza nu stiu ce proieict de lege de modificare. Am o singura carte de vizita, credibilitatea, nu mai alertati populatia ca se intampla lucruri ascunse la Ministerul Muncii”, a raspuns Alexandru.

Citeste si :  Publicitate pentru dinastia Zamfir marca Madalina Balan, fost consilier parlamentar PSD

„Va rog sa va calmati, sa nu ridicati tonul, sunteti la o comisie parlamentara. Raspundeti cu da sau nu la ce v-am intrebat”, a reactionat Vasilescu foarte iritata.

„Sunt chemata sa respect legea, nu fac interpretari. Intoxicati oamenii cu stiri care creeaza panica”, a replicat ministrul Muncii.

„Spuneti clar romanilor”, a tipat Olguta Vasilescu. „Spuneti clar daca va creste punctul de pensie cu 40%”, a insistat Vasilescu pe acelasi ton ascutit.

Vezi video de la momentul 02.00.00:

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.