Olguta Vasilescu calca pe cadavre ! Cati oameni trebuie sa moara ca sa fie montate aceste limitatoare de viteza?

0
274

In ultima sedinta a Consiliului Local Craiova, consilierii PNL au propus montarea de limitatoare de viteză la 24 de treceri de pietoni semnalate de Poliția Rutieră, unde se întâmplă frecvent accidente cu victime.
Primăria nu este de acord cu aceasta propunere, deoarece invocă faptul că pe timpul iernii se face mai greu deszăpezirea din cauza acelor bumpere.

Anul trecut, au avut loc 70 de accidente soldate cu 73 de răniți și 2 morți pe trecerile de pietoni. Avand in vedere ca anul trecut a fost restrictionata circulatia, în condiții normale situația putea fi chiar mai gravă de atât!

La sfarsitul saptamanii trecute, in intersectia bulevardului Dacia si strada 1 Decembrie 1918 a avut loc un alt accident. O femeie a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni, ulterior aceasta a decedat.

Olguta Vasilescu calca pe cadavre ! Cati oameni trebuie sa moara ca sa fie montate aceste limitatoare de viteza? 1

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul Dacia avut loc un accident rutier. La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 68 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 ar fi accidentat o femeie, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care a transportat victima la spital, aceasta fiind inconștientă”, anunţa IPJ Dolj, într-un comunicat. La scurt timp, IPJ revenea cu informația privind decesul femeii lovite pe trecerea de pietoni.

Consilierul PNL Craiova, Cosmin Coratu, a purtat numeroase discutii cu reprezentantii IPJ Dolj iar acestia au stabilit o serie de treceri de pietoni in care se pot produce accidente ..

Olguta Vasilescu a fost foarte vehementa in sedinta Consiliului Local Craiova si a explicat ca atata timp cat este PRIMAR al orasului nu va exista aceste limitatoare de viteza .

https://www.facebook.com/1204349049603251/videos/527739615098919

„A fost dezbătută această problemă în Comisia de sistematizare a circulaţiei de ani de zile și cu toții am ajuns la concluzia că ar fi cea mai proastă soluție să punem limitatoare de viteză. De ce? Pentru că în momentul în care se face deszăpezirea vine lama și le ia, se strică și asfaltul și limitatoarele, iar ele au astfel o durată de viață de câteva luni”, a explicat Olguţa Vasilescu.

„În urmă cu doar două săptămâni, primarul Craiovei declara în cadrul şedinţei de Consiliu Local că nu este de acord cu montarea de relantoare de viteză la trecerile de pietoni unde se produc accidente rutiere, pentru că, citez: «Deocamdată eu sunt primarul oraşului, ştiu că nu vă convine», deşi a fost informată că sunt accidente în acele zone. Din păcate, astăzi (14 august – n.r.), pe una din trecerile de pietoni comunicată ca fiind cu risc ridicat de către Serviciul Rutier al IPJ Dolj s-a produs un accident mortal de circulaţie, iar mama unei colege, medic, a decedat.

Câte astfel de accidente trebuie să mai aibă loc pentru ca un astfel de primar să înţeleagă importanţa unor măsuri menite să salveze vieţile unor oameni, cu atât mai mult cu cât decizia de a monta aceste relantoare de viteză în locurile periculoase aparţine unor specialişti, membri în Comisia de Sistematizare a Circulaţiei, şi nu unui primar“, a fost mesajul lui Teodor Sas.

Olguta Vasilescu trebuie sa mearga chiar la vecinii nostri. Doua orase apropiate au implementat aceste limitatoare de viteza . Este vorba despre Târgu Jiu sau Râmnicu Vâlcea.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.