Olguta Vasilescu continua cu Targul de Craciun ! Nicusor Dan opreste organizarea lui ..

0
63

Targul de Craciun este o tema interes cel putin pe plan local . Olguta Vasilescu a ordonat ca si de aceasta data sa se organizeze acest targ de craciun.

Pe langa faptul ca ornamentele sunt noi , Olguta Vasilescu continua sa sfideze orice normalitate. 

Situatia din punct de vedere epidemiologic ,cazurile de coronavirus continua sa creasca si in judetul Dolj si Craiova. Spitalele Covid sunt pline iar sectiile ATI nu fac fata numarului celor care se afla in situatie grava ..

Totusi la Craiova se va face acest Targ de Craciun. Autoritatile deja au pus conditiile pe site-ul Primariei Craiova comerciantilor ..

La polul opus , Nicusor Dan a declarat : “Nu o să avem Târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar.

Nu ne permitem sa amplificăm această boală, în anii următori când vom fi trecut prin această pandemiei, asa cum se întâmplă peste tot în lume, o sa avem Targ de Crăciun în care Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale, e o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de cum încolo”, a declarat Primarul General al Capitalei.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.