Olguta Vasilescu despre proteste: Retraiesc Colectiv

0
74
Olguta Vasilescu despre proteste: Retraiesc Colectiv 1
Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu

Potrivit news.ro Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat, la Antena 3, violenţele din Piaţa Victoriei, afirmând că protestatarii care au venit cu copii la miting ar trebui să realizeze că sunt “iresponsabili”, pentru că este o “zonă de război”, şi a afirmat că retrăieşte momentele de la protestul pentru Colectiv, când Guvernul Ponta a demisionat, pentru că este o “coincidenţă” prea mare.
“Cei care au venit cu copiii la miting ar trebui să îşi dea seama că sunt iresponsabili, să îşi scoată copiii din această zonă, care este practic de război”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Ea a spus că “retrăieşte scenariul de la Colectiv” din 2015, provocate de protestele care au dus la căderea Guvernului Ponta, mai ales după incendiul care a avut loc în clubul Bamboo. “Iată un nou incendiu. (…) Mi se pare coincidenţa mult prea mare”, a spus ea.

Citeste si :  Oda lui Nea Ion pentru Lia Olguta Vasilescu

Un grup izolat de câteva zeci de persoane din Piaţa Victoriei a aruncat cu sticle, cu torţe şi cu petarde spre jandarmi, care au intervenit cu gaze lacrimogene. În urma acestor incidente, Jandarmeria a făcut apel către manifestanţi să se delimiteze de aceste persoane. Numărul manifestanţilor din Piaţa Victoriei din Capitală care, la un moment dat, ajunsese la 120.000 a început să scadă, ajungând acum la câteva zeci de mii.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Craiova: Ambulanta cazuta in misiune

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Jurnal de Craiova o anunta pe Ministrul Muncii ca in Craiova au fost peste 8000 de persoane ceea ce este aproape dublu de cat au fost in Craiova cu tragedia de la Colectiv !

De remarcat este faptul ca in Romania aceste proteste sunt cele mai importante din ultimii 27 de ani iar Craiova fiind considerat un oras rosu in care multi nu vin in strada de aceasta data a raspuns prezent .. Datorita celor doua ordonante multi oameni trecuti de 50 de ani au mers alaturi de cei tineri la acest protest astfel incat nu putem spune decat ca Craiova sa trezit !

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.