Olguta Vasilescu investita in functie cu ajutorul judecatorului delegat!

0
45

Lia Olguta Vasilescu a fost investita in functia de primar al municipiului Craiova. Olguta Vasilescu a depus juramantul in camera preliminara, in fata judecatorului delegat, si a devenit oficial noul primar al Craiovei.

Asa cum am anuntat , Consilierii locali din partea PNL si USR-PLUS, care detin majoritatea in Consiliul Local Craiova, nu s-au prezentat la sedinta. Prin urmare, s-a luat act doar de investirea in functie a primarului ales, Lia Olguta Vasilescu.

„Incepand de astazi sunt primarul in exercitiu al Craiovei. Deci toata aceasta sarada ca tinem sedinte, nu venim la sedinte, convocam sedinte si toate lucrurile acestea care s-au intamplat in ultima perioada cu scopul vadit de a ma impiedica sa depun juramantul si de a prelua prerogativele de primar trebuie sa inceteze. Dupa aceasta sedinta care nu s-a putut tine din lipsa de cvorum voi invita liderii celor doua partide care au absentat astazi pentru a ne pune de acord asupra datei urmatoarei sedinte. Pentru ca, din pacate pentru ei, convocarea care s-a facut de catre grupurile de consilieri PNL si USR este nelegala. Au respectat, intr-adevar, zilele pentru convocarea unei sedinte extraordinare, dar au uitat sa puncteze ca mai trebuie o sa fie o zi pentru comunicare, pentru secretarul primariei“, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Citeste si :  Vasile Dincu, atac nemaivazut in PSD la adresa Olgutei Vasilescu .

Olguta Vasilescu se opune sedintei convocate de catre Consilierii Locali PNL si USR-PLUS si ca urmatoarea sedinta a CL Craiova va putea avea loc marti, daca va fi una de indata, sau vineri, pentru una extraordinara.

„Pana nu am o discutie cu liderii celor doua partide din Consiliul Local nu voi lua o decizie (…) Dupa cum au inceput insa, vad ca nu vor o colaborare pentru urmatorii patru ani. Au inceput-o prost, au inceput-o cu stangul, facandu-si fel de fel de calcule vizavi de exercitarea mandatului meu de primar, care le-au fost infirmate astazi, pentru ca am depus juramantul. Din acest moment, vor discuta cu mine in calitate de primar al Craiovei“, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.