Olguta Vasilescu isi incepe deja campania electorala acuzand administratia pe care a condus-o din umbra…

0
165

Lia Olguta Vasilescu isi incepe agresiv campania electorala pentru Primaria Craiova. Ea sustine ca sefii din administratia locala nu se mai ridica la nivelul „asteptarilor”.

„In ultimele luni, am avut audiente cu cateva sute de cetateni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Multi dintre acestia au reprosat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene si atmosfera din aceleasi regii si mi-au solicitat masuri, dat fiind faptul ca administratiile PSD i-au obisnuit cu un anumit standard. Drept urmare, am avut discutii cu primarul Mihail Genoiu si consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul institutiilor trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

In urma unor discutii , Gheorghe Nedelescu este propus pentru a fi noul director al SC Termo Craiova SRL. Decizia de validare si numire a fostului viceprimar si city manager se va face printr-o sedinta de Consiliu Local. Fostul director al Termo Craiova, Lorena Nicolaita si-a dat demisia in cursul zilei de luni. Gheorghe Nedelescu a fost viceprimarul Craiovei timp de patru ani, apoi a ocupat functia de city manager si director in cadrul CEO Oltenia. In prezent, Gheorghe Nedelescu este consilier local.

Citeste si :  Primaria Craiova: Program redus la ghiseele Directiei Impozite si Taxe, joi, 16 noiembrie

Interesant este faptul ca pana acum Lia Olguta Vasilescu a condus Primaria Craiova din umbra , nu putinele au fost discutiile dintre Olguta Vasilescu si Mihail Genoiu doar ca de aceasta data situatia este alta .

Olguta Vasilescu a castigat Primaria Craiova iar dupa 6 luni a plecat in Parlamentul Romaniei si chiar a condus Ministerul Muncii ..

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.