Olguta Vasilescu si statul paralel creat de PSD in Craiova! 1A inceput sa tune “duamna” ca al nostru Presedinte a spus ca nu are expertiza necesara pentru ministru al transportului si are perfecta dreptate . Ceea ce am sa prezint aici sunt doar cateva din “realizarile” Olgutei Vasilescu din mandatul ei de primar al Craiovei … si am sa explic cum a devenit Craiova un stat paralel al PSD-ului.

Olguta Vasilescu a ajuns sa poarte tricoul echipei Universitatea Craiova in campanie tot ca sa ia primar promitand atunci ca ajuta echipa de fotbal . Nu uitam ca pe scena cu Radu Mazare, “duamna” avea scris Justice For Craiova .

A uitat imediat ce a devenit primar al Craiovei si a inceput sa-si puna planul diabolic in aplicare incercand sa faca o alta echipa cu acelasi nume dar cu o alta identitate . Astfel Olguta Vasilescu avea sa imparta acest oras in 2 : angajatii de la stat (chemati pe tabel sa fie prezenti la meciuri) si cei care au  iubit si iubesc adevarata Universitatea Craiova .

Citeste si :  Alta groapa de gunoi in Craiova ? In Parcul Sfantul Dumitru zac zeci de saci cu gunoi ..

Olguta Vasilescu si statul paralel creat de PSD in Craiova! 2

Promisiunile din campanie au fost facute pe hartie si pe afise ca in realitate Craiova sau PSD Craiova si-a construit un sistem paralel . Un stat in stat sa ma exprim corect ..

Olguta Vasilescu a reusit sa-si creeze o mare piramida cu care controla si inca controleaza acest oras . Esti in PSD ai avantaje . Chiar si presa a reusit sa o cumpere la bucata .. Va aduceti aminte de dosarul greu Craiova Capitala Culturala Europeana 2021 ?

Citeste si :  Cat a platit Dragnea pentru cina cu Donald Trump

O parte buna din presa a fost cumparata cu asemenea proiect ! Corect ?

O alta “realizare” e ruina Cartierului (pentru ca blocuri nu putem sa spunem ca sunt) facute de chinezi .. Mare realizare.. Chiar ai pus poza ta mare acolo …cum facea Ceausescu gen …  Cartierul chinezesc este defapt in acest moment dupa chipul si asemanarea “duamnei” ..

Ce ai realizat atunci ? Nimic !

Sa ne aducem aminte de proiectele dar care nu au fost facute de “duamna” putem sa amintim : Sala Polivalenta , Centrul Vechi (cu materiale tot de la chinezi) ,Pasajele si Parcul Nicolae Romanescu poarta semnatura lui Antonie Solomon .. nu au fost facute de tine !

Citeste si :  Victor Ponta, dezvaluire despre banii romanilor

La realizari avem una mare de tot : Stadionul Ion Oblemenco !

Ti-ai batut joc de un asemenea stadion ! Este jalnic ! In curand se va alege praful pentru ca avem o constructie dupa chipul si asemanarea ta ..

Ai vrut sa lasi ceva in urma …nu ai reusit ! Doar aparatul partidului te aplauda si inca ceva ..

Bocitorile alea ce tarif au ? Prea plang la comanda… In ultimul timp au avut nevoie de ore suplimentare!

“Duamna” sa nu uitam si cu asta inchid cum ai luat al doilea mandat … si cine a venit in biroul tau 😉

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.