Olguta Vasilescu , Tariceanu si alti actori din politica nu inteleg ca spectacolul a luat sfarsit …

0
260

Lia Olguta Vasilescu explica ca este in proportie de 99% va candida la Primaria Craiova , o minciuna care are alt rol in acest circ politic de cea mai proasta calitate . Nu am scris asemenea „stire” pentru ca nu am pus botu la cum sondeaza ea alegatorii sau cititorii de fituici inventate ale PSD-ului.

Va aduceti aminte cand Dindirica a anuntat pe pagina de facebook ca „duamna” va candida ? Atunci a fost inceputul unei telenovele de proasta regie ! 

La cateva zile , pe facebook anunta ca nu este nimic adevarat ! Cand va spune „duamna” atunci va candida ! Care a fost scopul petardei aruncate de Dindirica ? Sa vada reactia celor de pe facebook . Nici acum nu intelege ca s-a incheiat cariera politica !

Craiova numai voteaza PSD si nici Lia Olguta Vasilescu !

Sa va aduc aminte ce declara dupa afisarea rezultatelor la Alegerile Europarlamentare ? A fost o greseala ! Dar la Prezidentiale ? Si atunci ? Pai hai sa fie inca o greseala si la locale ce spuneti „duamna” ???

Modul prin care sondati posibila candidatura la Primaria Craiova este una de prost gust iar cei care scriu ar trebui sa inteleaga ca nu este decat o fenta …

Aveti cateva „proiecte”  de care trebuie sa fiti mandra : Cartierul Chinezesc (ieri parca trebuia sa se finalizeze dar defapt e o ruina) , Stadion Nou fisurat ,Dosarele “Craiova Capitala Culturala” si “Tel Drum” , Colegiul Carol I bombardat sa continuam ?

Nu ! Pentru „duamna” cariera politica ar trebui sa se incheie …

Continuam cu un mic liberal , Calin Popescu Tariceanu care acum vrea inapoi in PNL !

Pai de ce ai facut Alde ? Hai … ca nici asta nu ar fi o problema dar de ce ai sustinut pana acum ceva timp PSD ? Datorita tie Caline si la UDMR , PSD a distrus Romania !

Fara Alde , PSD nu putea sa guverneze atat de prost Romania !

Sa ii aduc aminte lui „Tari” cum impreuna cu Livache il ducea pentru prima data la scoala (nu … la guvern) pe Grindeanu . Ziceai ca e o dragoste nebuna intre cei 3 .. Parca incepea sa planga putin si Livache dar in special „Tari” …

„Tari” dar de blatul de la Craiova ? Nu spui nimic ? Ce ai cautat la Lia Olguta Vasilescu in birou cand lumea te astepta la Calafat ?

Sa nu uitam atacurile in rafale la justitie pe care le-a sustinut avand o condamnare cu problema . Trebuie sa inteleaga unele persoane ca in filmul asta numit politica romaneasca unii si-au incheiat rolul ..

De ce am ales pe Lia Olguta Vasilescu si Calin Popescu Tariceanu ? Pentru ca au influentat viata acestui oras ….

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.