Om al strazii , folosit de catre politistii craioveni ca martor la un abuz !

0
1874

In Craiova se poate orice dar ce va prezentam in aceasta seara este un mare abuz la care a participat fara sa stie si Popa Florian Costinel, un om al strazii pe care il intalnim pe strazile din oras.

Pentru a explica totul , va prezentam situatia cum au ajuns politistii craioveni sa apeleze la Popa Florian Costinel . Pe langa ca au semnat fara ca el sa fie prezent la actiunea politistilor, acesta detine si o Carte de Indentitate Provizorie , adica nu are trecut nici o adresa ..

Om al strazii , folosit de catre politistii craioveni ca martor la un abuz ! 1

Pe 25.06.2019 , in Sectia 1 Politie Craiova , cu ocazia prezentarii la sediul sectiei de Politie , Daniel a adresat expresii si cuvinte jignitoare agentului sef adjunct de politie Dragusin Roxana . Daniel nu a adresat cuvinte si expresii jignitoare , continuarea este in procesul verbal de mai jos intocmit fara ca Daniel sa poata semnala vreo obiectie la acest proces verbal si facut in lipsa acestuia sa se razbune . Pentru ca a reclamat politistii la inspectorat de unele abuzuri anterioare iar ei ca sa se razbune si sa il intimideze ca sa nu mai depuna reclamatii, Daniel a primit 2 amenzi in lipsa si in aceeasi zi pentru aceeasi fapta.

Au inventat fapte pe care Daniel nu le-a savarsit iar ca material probator, s-au pus martori intre ei politistii..

Martorul acestor procese verbal este Machedon Ionut Carlos , tot cu Carte de Indentitate Provizorie si care are dosare penale pe rolul instantelor de talharie.

Om al strazii , folosit de catre politistii craioveni ca martor la un abuz ! 2

Procesul verbal a revenit la Sectia 1 Politie Craiova iar agentul Popescu Ionut a mers sa puna acest proces verbal si inca unul la adresa lui Daniel ..

Aici intervine si Popa Florian Costinel care apare in procesul verbal de primire ca martor .

Om al strazii , folosit de catre politistii craioveni ca martor la un abuz ! 3

Semnatura lui Popa Florian Costinel este la fel de dubioasa si o sa revenim cu acest aspect ..
Daniel a cerut inregistrarile video iar dupa o perioada a primit urmatorul raspuns ..

Om al strazii , folosit de catre politistii craioveni ca martor la un abuz ! 4

“In urma verificarilor efectuate s-a constatat existenta unor deficiente in activitatea desfasurata de agentul de politie la care ati facut referire , in ceea ce priveste comunicarea prin afisarea pe usa apartamentului dvs. a proceselor-verbale de contraventie .”

Falsul intelectual al politistilor este de fapt o fapta penala care are fost incadrata de seful biroului control intern al IPJ DOLJ ca abatere disciplinara, ceea ce este un alt abuz de favorizarea faptuitorului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.