Opera Craiova revine în fața spectatorilor

0
130

„Și totuși, se cântă!” este concertul pregătit de Orchestra de cameră a Operei Române Craiova pentru reîntâlnirea cu iubitorii muzicii și pentru deschiderea stagiunii 2020-2021.

Cele două concerte vor avea loc sâmbătă, 6 iunie 2020, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu și duminică, 7 iunie 2020, de la ora 20.00, în Piața Mihai Viteazul.

Accesul este permis în limita locurilor disponibile și a măsurilor dispuse de autorități. Pentru detalii privind modalitățile de acces la cele două concerte, persoanele interesate sunt rugate să contacteze agenția de bilete a Operei Române Craiova, strada Mihai Viteazul nr. 7, telefon 0351.442.471, [email protected]

Opera Română Craiova face un apel către spectatori să respecte cu strictețe regulile de distanțare fizică și îi asigură că vor lua toate măsurile pentru siguranța publicului și a artiștilor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.