Opera Romana Craiova : Gala de Opereta in Parcul Nicolae Romanescu

0
134

Publicul din Craiova are ocazia de a urmări în această săptămână un spectacol special prezentat de Opera Română Craiova. 

Gala de Operetă va avea loc sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 21.00, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, în cadrul programului Art in the Park 2020, o inițiativă a Primăriei Municipiului Craiova.

Evenimentul îi va aduce în fața spectatorilor pe artiștii Renata Vari, Mariana Bulicanu, Noemi Modra, Mihaela Popa, Ioan Cherata, Edith Mag, Daniel Cornescu, Gabriel Marciu, alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Programul cuprinde arii, duete, momente orchestrale, corale și de balet din operete îndrăgite în întreaga lume, precum și un tribut adus celebrului compozitor Ennio Morricone, plecat dintre noi în această săptămână.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Craiova și al Consiliului Local Municipal.

Accesul este gratuit și este permis în limita locurilor disponibile și a măsurilor dispuse de autorități. Rezervările pot fi făcute la agenția de bilete a Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro.

Opera Română Craiova îi asigură pe spectatori că va lua toate măsurile pentru siguranța celor prezenți și le reamintește că este necesar să poarte masca de protecție pe durata evenimentului și să rămână pe locurile indicate de organizatori. Accesul este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius, începând cu ora 20.00.

Mai multe informații:

www.operacraiova.ro

https://www.facebook.com/operacraiova/

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Copil cazut din tiroliana, in Parcul Nicolae Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.