Opera Romana Craiova va sustine doua spectacole-eveniment TOSCA in Parcul Nicolae Romanescu

0
464
Opera Romana Craiova va sustine doua spectacole-eveniment TOSCA in Parcul Nicolae Romanescu 1
Opera Romana Craiova va sustine doua spectacole-eveniment TOSCA in Parcul Nicolae Romanescu

Opera Romana Craiova a REPROGRAMAT spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 si 10 iunie, la ora 22.00.

Astfel, sambata, 9 iunie, publicul ii va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi si Alberto Gazale. Iar datorita numarului mare de solicitari, Opera Romana Craiova va invita si duminica, 10 iunie, in Parcul Nicolae Romanescu pentru inca o reprezentatie-eveniment a spectacolului Tosca de Giacomo Puccini. Distributia pentru al doilea spectacol urmeaza sa fie comunicata astazi, 7 iunie, pe site-ul web al institutiei precum si pe pagina de Facebook.

Din pricina conditiilor meteorologice care au facut imposibila desfasurarea spectacolului Tosca, Opera Romana Craiova a fost nevoita sa amane reprezentatia din 6 iunie. Biletele achizitionate raman valabile pentru spectacolul de sambata, 9 iunie. Spectatorii care sunt in imposibilitatea participarii la evenimentul de sambata, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agentia Operei Romane Craiova (Stada Mihai Viteazul, Nr. 7). Pentru spectacolul de duminica, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse in vanzare, cu pretuluri intre 30 si 50 de lei.

In situatia putin probabila de a ne confrunta cu aceleasi conditii meteo nefavorabile, reprezentatia/le se vor desfasura pe scena Filarmonicii „Oltenia”. Publicul va fi anuntat cu minim o ora inainte de inceperea evenimentelor.

In 2018, Opera Romana Craiova organizeaza, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local, (sponsor principal ENEL) un eveniment in premiera pentru Romania: spectacolul Tosca de Giacomo Puccini. Evenimentul se va desfasura in Parcul Nicolae Romanescu, unul dintre cele mai mari parcuri din sud-estul Europei, cu un decor care incorporeaza Podul suspendat, dar care va contine si proiectii 3D/videomapping spectaculoase, create special pentru evenimentul regizat de Antoniu Zamfir.

Mai multe informatii la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Sponsor oficial: ENEL
Rezervarile pot fi facute la numarul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina www.operacraiova.ro.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.